Думите на Дженифър Анистън накараха Брадт Пит и Джъстин Теру да останат без думи!

Думите на Дженифър Анистън накараха Брадт Пит и Джъстин Теру да останат без думи!
4 (80%) 4 votes

Дженифър Анистън заговори за развод и на двама мъже им се подкосиха краката.

Покрай развода на Брат Пит и Анджелина Дженифър Анистън също започна да се държи доста странно. След като натри носа на бившия си и най-сетне се омъжи, тя сякаш се умори от ролята си на съпруга. Или просто не е получила точно това, което е очаквала от брака си. Затова „приятелката“ е на път да вземе съдбовно решение, узна kliuki.bg.

Кризите в отношенията между Дженифър Анистън и Джъстин Теру започват да стават все по-чести и по-дълбоки. Особено покрай развода на Брад Пит, Джен е започнала все повече да се оплаква от мъжа до себе си. Притисната от биологичния си часовник, най-голямото й желание на този етап е да има дете. Съпругът й, обаче, е на съвсем друга вълна.

Актрисата не веднъж е споделяла пред свои близки, че иска да усеща мъжа до себе си и неговата опора, а Джъстин се нагърбвал с все повече ангажименти. Докато Дженифър Анистън има дълга кариера зад гърба си и преспокойно може да си позволи дълга почивка, Теру е набрал огромна инерция и не смята да пропиля нито един от шансовете, които му се предоставя.

Така той все обикалял по снимки, а Джен стояла вкъщи и се надявала някой ден да заприличат на истинско и сплотено семейство, за което на първо място е времето, прекарано заедно. Приятели на Анистън разкриват, че тя дори се е замислила за раздяла, но я отлага с известно време. Най-малкото не иска да разваля предстоящите празници, пише slava.bg.

Дженифър Анистър скоро ще бъде разведена жена

Дженифър Анистър скоро ще бъде разведена жена

Но с новата година вероятно за нея ще има и ново начало. Отново сама, мнозина смятат, че тя ще се насочи към бившия си Брад Пит, който очевидно не е преживява. Този факт не е убягнал и на Джъстин, който доста се е подразнил на реакцията й за развода му.

Дженифър Анистън е започнала да го използва, за да дразни бившия си. Теру е наясно, че тя го е мъкнела по светски събития само и само да натрие носа на Пит и д аму докаже колко е прекрасен нейният брак, докато неговия се руши безвъзвратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар