Задръжките падат! Виктория Петрова и Антон Хекимян във вихъра на безпаметен купон (Вижте кой с кого)

Задръжките падат! Виктория Петрова и Антон Хекимян във вихъра на безпаметен купон (Вижте кой с кого)
4 (80%) 3 votes

Виктория Петрова се оказа звездата на вечерта на коледния купон на БТВ.

По стара традиция, малко преди най-светлите празници, телевизионерите от БТВ отпътуваха за тиймбилдинг в планината. Далеч от работното място, ведри, засмени и леко подпийнали, настроените им тв звездите се вдигна, а задръжките им паднаха. В тази сфера първенец се оказа Виктория Петрова, научи kliuki.bg.

Вероятно на мнозина тя изглежда прекалено строга и скучна, но нищо подобно! Новинарката се превърна в центъра на шумната веселба и цяла вечер забавлявала колегите си. Най-много й се радвали, разбира се, мъжете. Виктория Петрова била затрупана от покани за по един танц и удостоила с вниманието си всеки зажаднял за него колеги. Поведението й подсказвало, че май наистина се е раздела с Красен Кралев и сега му е отпуснала края.

От мъжете определено се отличил Антон Хекимян. Водещият на сутрешния блок уж си има сериозна приятелка, но и на колежки никак не отказва. А пък ако говорим за шефката Гена Трайкова, то тогава играта загрубява. Блондинката с афинитет към по-младите си подчинени прикоткала мускулестия новинар в обятията си и дълго не го пуснала. Разбира се, никой не посмял да коментира случката, че да не си изпроси някое наказание, пише retro.bg.

Виктория Петрова и Антон Хекимян се оказаха душата на компанията

Виктория Петрова и Антон Хекимян се оказаха душата на компанията

Освен главните действащи лица, в името на купона доста са се раздали както новите попълнения в екипа на БТВ, така и стари муцуни като Цветанка Ризова и Петър Томов. Не е ясно точно как е завършила лудата вечер и кой с кого й е сложил край. Сигурно е, обаче, че изпълненията на Виктория Петрова, Антон Хекимян и компания дълго ще са най-обсъжданата тема в нюзрума на телевизията. За финал на приключението всички минали през Рилския манастир да прочистят душите си и да се помолят за по-малко лоши новини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар