Камелия шокира всички: Пусна се чисто гола в мрежата! (коментарите обаче я сринаха – снимки)

0

Камелия вече наистина прекали с изцепките, получи обратна реакция!

Залязващата и застаряла чалга звезда Камелия сякаш не може да осъзнае, че вече не е онова 20-годишно момиче. Свежо, красиво и пеещо за „златната рибка“. Ками прехвърли 40-те и въпреки, че очевидно духът й е млад, природата си казва думата.

Може би затова и изненадата, която реши да направи на феновете си, бе посрещната от тях с обратен ефект. Камелия се пусна чистак гола в социалната мрежа, само с наметнат върху тялото си бял халат. А до нея се мъдреше кукла на голям и добродушен Дядо Коледа.

Камелия
Камелия този път си навлече гнева на феновете

„Снежанка и Дядо Мраз“, написа над фотоса си певицата. Като с това за пореден път доказа, че не е толкова млада. А е прекарала детството си през социализма, когато разбира се, нямаше Дядо Коледа, а руския му „брат“ Дядо Мраз.

Визията на Камелия наистина още си е убийствена, а малко нейни по-млади колежки могат да се похвалят с такова стегнато и добре оформено тяло. Не, че и при нея не са играли корекции, де…

Въпреки това, коментарите на потребителите във Фейсбук бяха меко казано негативни към изпълнителката на „Манастир“. Камелия беше обвинена масово в пошлост и дори простащина.

„Хайде, стига бе! Все едно не сме те виждали без дрехи. Че то вече цялата анатомия сме ти научили и то от години. Вземи и направи нещо различно. Създай нова песен, снимай клип. Телесата ти са ясни на всички и вече с нищо не ни изненадваш“, нахраниха я уж нейни почитатели.

Прословутото фото, заради което я нахраниха
Прословутото фото, заради което я нахраниха наистина подобаващо

„Не ти приляга на годинките, нито на претенциите за ум, да се държиш по този начин. Като празноглава кифла. Направо не е за вярване колко си си повярвала“, пишат жени и мъже в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.