Скандал: Лили Иванова бясна на Гери-Никол, богатата варненка в шок! (още подробности)

0

Лили Иванова скочила срещу яката Гери-Никол от Варна!

Топ сензацията на музикалния небосклон на България – богатата варненка Гери-Никол успя да разяри не кой да е, а великата Лили Иванова. Примата на родната естрада била бясна на „яката дупара“, че отмъкнала под носа й собствения й гримьор.

От години Лили Иванова не позволява на никой друг да се доближи до лицето й, освен на знаменития Кирил Чалъков. С услугите му успяват да се уредят и утвърдени чалга имена като Мария и Преслава.

Гери-Никол
Лили Иванова бясна на Гери-Никол, че й открадна Чалъков

От известно време обаче племенницата на Мето Илиенски Гери-Никол плащала луди пари на Чалъков, за да го ангажира само за себе си. Финансирането, разбира се, идва от джоба на мама и тате. Но малката варненка е единствено чедо, така че разполага на практика с пълните им авоари.

Кирил Чалъков почти постоянно гримирал скандалната певица. Като дори се случило тя да му прати специална лимузина, която да го откара от София до Варна. Това се случило за 18-ия рожден ден на гласовитката.

„Лили Иванова е бясна заради това. Тя още не може да проумее как така навремето е трябвало с години да работиш и да се доказваш, за да може да се наречеш звезда. А сега се появяват някакви хлапета, които пускат две песни и готово. Че дори си позволяват да живеят като холивудски знаменитости“, разкриват близки до примата източници.

Веднъж вече гримьорът трябвало да откаже на Лили Иванова посещение в дома й, тъй като му било заплатено и бил ангажиран за събитие на Гери-Никол.

Никой обаче не може да го обвинява, защото всеки работи за пари. А при положение, че си намерил някой, който да ти киха двойно за услугите, трябва да си будала, за да не се възползваш.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.