Не е за вярване: Виж къде живее министър Петър Москов! (къщата му втрещи всички – снимки)

Не е за вярване: Виж къде живее министър Петър Москов! (къщата му втрещи всички – снимки)
4.3 (85%) 4 votes

Здравният министър в оставка Петър Москов ошашави българите с дома си!

Истинска сензация предизвика разкритието за здравния министър в оставка Петър Москов. И по-точно истина за дома, в който живее. Любимецът на премиера Бойко Борисов обитава кооперация в самия център на столицата.

Какво чудно има в това, ще си кажете. Че той е министър, разбира се, че ще живее на хубаво място. Но не в това е въпросът, а в състоянието, в което се намира въпросната кооперация. А то е повече от плачевно, пише вестник „Ретро“.

Петър Москов

Петър Москов отдавна си спечели благоволението на Бойко Борисов

Действително сградата, в която се помещава апартаментът на Петър Москов, е масивна и личи, че някога е била красива. Днес обаче видът й е по-скоро окаян и с просто око си личи, че се нуждае от редица подобрения. На първо място от саниране, но такова няма.

По фасадата, която е олющена и грозна, стърчат климатици – овехтели и прашни. Те поне осигуряват топло през зимата и хлад през лятото за министъра и неговите съседи.

Може би и затова не е чудно, че Петър Москов излиза с мрачна физиономия от дома си всяка сутрин около 9.30 часа, за да отиде на работа. Е, вероятно има и за какво друго да се тревожи и което да не му дава мира, предполагат запознати.

Като например турските ваксини, които навлязоха в страната с неговата благословия, а впоследствие се оказаха страшно опасни. И до днес не е ясно чий финансов интерес беше обслужен с тях.

Или пък го терзае великата глупост и простотия с мазните отпечатъци на пациентите по болниците. Които стъжниха живота и на самите лекари и медицински сестри.

Кооперацията на здравния министър се нуждае от спешен ремонт

Кооперацията на здравния министър се нуждае от спешен ремонт

Да ги ожали човек как "скромно" живеят

Да ги ожали човек как „скромно“ живеят

Иначе всяка сутрин Петър Москов се качва в служебния си автомобил, който разполага и с личен шофьор. Така хем го возят до работата му, хем му се дава време и спокойствие за размисъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар