Женкарят Коко Динев в несвяст: Истината за Емилия и Борислав Комсийски го разби! (шок разкрития)

Женкарят Коко Динев в несвяст: Истината за Емилия и Борислав Комсийски го разби! (шок разкрития)
4 (80%) 2 votes

Емилия май се отрака и реши да си връща на неверния Коко Динев!

Истински шок предизвика поп фолк дивата Емилия. А благоверният й Коко Динев (който досега поне е бил всякакъв, но не и верен), изпадна в ступор. Защото се оказа, че певицата е добила неочаквана слабост към участникът във Вип Брадър Борислав Комсийски.

Може и да ви звучи като виц и определено си звучи така, но Емилия от известно време насам е особено активна на страницата на Комсийски в социалната мрежа.

Емилия

Емилия май си е паднала по чара на богатия Борислав Комсийски, на Коко Динев му запари под Д-то

Дори феновете вече се чудят какво толкова я свързва с него, че харесва почти всеки един статус или снимка в профила му. Колежката й Татяна е другата, която прави същото, но не чак с такава самоотверженост.

Припомняме, че Борислав Комсийски е един от най-богатите и желани ергени у нас. А и да не си кривим душите, доста си е хубавичък. Към момента той се води още свободен, след като не му се отвори парашута с изкусителката Емануела.

След Вип Брадър двамата останаха само приятели, но напоследък всеки поел по живота си и не се срещали често, разкриват негови познати. Затова пък Емилия май му е вдигнала мерника, шушукат из светските среди на столицата.

Хора от обкръжението на Коко Динев споделиха, че застаряващият бизнесмен изобщо не одобрявал търсената от Емилия близост с Боби Комсийски. И наскоро дори й вдигнал лек скандал по случая.

Всъщност Коко няма от какво да се бои и да ревнува, тъй като Борислав Комсийски ясно заяви, че не иска за себе си жена с деца. Но знае ли се до какво може да доведе едно на пръв поглед безобидно забавление?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар