Феновете в ступор: Защо Алисия отказва мъжете? (Окончателно ли е)

Феновете в ступор: Защо Алисия отказва мъжете? (Окончателно ли е)
4.5 (90%) 2 votes

Алисия отказва мъжете

Поп фолк дивата Алисия си е наумила да остави мъжете. Звездата на „Ара мюзик” била категорична. Тя нямала никакво намерение да допуска ласки в спалнята си. Отказвала не само мъжете, но и месото. Всяка Коледа певицата правила това. Искала по този начин да почувства вътрешно удoвлетворение и да се пречисти от греховете на живота, който водила.

Тази година обаче фолкаджийката била още по-настървена. Тя си наумила, че след като пости до Коледа нещата около нея ще се развиват все по-благоприятно. Гласовитката от Вакарел се била опарила от неудачите в личния си живот.

Не й провървя с националния футболист Валери Божинов. От него тя има син. Но още в началото на романса им мъжа й го открадна плеймейтката Николета Лозанова. После имаше четири години връзка с националния вратар Ники Михайлов. И там нещата не потръгнаха.

Сега Алисия е гадже на пернишкия бизнесмен Жоро Бирмата. Милионерският наследник също не е от тези, които са много верни и постоянни. На няколко пъти те се разделяха и събираха. Последно богаташът й се извини, като й подари снежно бял джип „Мерцедес”.

С тузарският баварец певицата шпори по софийските улици и събира погледите на минувачите. Двамата дори решили да изкарат заедно коледните празници, като едно сплотено семейство. Най-доволна от това била майката на Бирмата-Лидка Станоева-Скалата.

Бившата президентка на футболния тим Миньор (Перник) много харесвала поп фолк дивата. Двете си допаднали и били засичани често да ходят на шопинг. Тя дори натискала сина си да направи Алисия своя законна половинка.Такава била и мечтата на фолкаджийката.

Алисия отказва мъжете

Алисия отказва мъжете

Тя отдавна искала да чуе сватбените камбанки. Надявала се пернишкият бизнесмен да изпълни желанието й. А с коледният пост да стори така, че чудото да стане в най-скоро време. Затова Алисия била само на солети и зеленчуци до Коледа. А феновете й се тревожат дали отказа й от мъжете няма да стане постоянен?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар