Пълен обрат: Грозната тайна на Анджелина Джоли разтърси света! (ето я истинската причина за развода с Брад Пит)

Пълен обрат: Грозната тайна на Анджелина Джоли разтърси света! (ето я истинската причина за развода с Брад Пит)
5 (100%) 2 votes

Анджелина Джоли се оказа съвсем различна от медийния си образ!

Холивудската легенда Анджелина Джоли отново е на първите страници на таблоидите зад океана. Този път обаче не с постиженията си, нито с анорексията, а с нещо много по-отвратително и страшно.

Семейни приятели на нея и Брад Пит разкриха наистина грозната тайна на актрисата, станала причина за разрива й в отношенията със съпруга й. От това разкритие стана ясно и че Анджелина Джоли е съвсем различна от образа на светица, който светът си бе изградил за нея.

Анджелина Джоли

Истината за нрава на Анджелина Джоли шокира световните медии и феновете

„Анджелина и Брад имат проблеми в брака си, но не отскоро. Разводът им дори се забави страшно много. Първите им големи пререкания датират още от 2014-та година. А причината за тях бяха трите награди Оскар, които Брад получи тогава“, разкриха източниците сензационно.

Припомняме, че Оскарите на Брад Пит бяха напълно заслужени. Тогава той отдаде цялото си същество, за да продуцира и да работи по филма „12 години робство“. Същият, който плени сърцата на всички зрители по света.

Никой дори не си помисли да оспори наградата на Брад Пит и на лентата, освен… самата му „любяща“ съпруга Анджелина Джоли. Източниците разкриват, че през въпросната феноменална нощ, тя дори не се зарадвала на успеха на Брад Пит.

„Тогава избухна и първият им голям скандал. Анджелина поне можеше да се престори, но не. Не го направи, а вместо това беше кисела и нацупена през цялото време. Постоянно гледаше с какво и как да захапе и Брад, и филма. От километри си личеше, че завижда“, разказват шокиращо източниците.

Други пък смятат, че реакцията на Джоли не е била породена от равност и завист, а тя наистина не е харесвала самия филм като такъв. Каквито и да са основанията й, тази реакция категорично подкопала доверието на Брад Пит към нея, както и отношенията им занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар