Навръх рождения си ден: Светлана Василева хвърли бомбата с това разкритие! (още подробности)

Навръх рождения си ден: Светлана Василева хвърли бомбата с това разкритие! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Светлана Василева определено успя да изненада всички с решението си!

Видна рожденичка празнува днес. Това е плеймейтката Светлана Василева, която от години грее по кориците на различни светски и модни списания. Благодарение на участието си в предишен Вип Брадър обаче, успя да промени мнението на обществото за себе си.

Припомняме, че преди време на Светлана Василева се гледаше като на един вид плиткоумна мъжемелачка. А мнозина я наричаха Гонзовица. След като Светлето показа чистата си по детски душа и добро сърце в Къщата на Вип Брадър обаче, се оказа, че обидите към нея са били несправедливи.

Светлана Василева

Светлана Василева смая всички с промяната си

Светлана Василева все още поддържа близкото си приятелство с Катя и Здравко от Ритон. Които се заеха да я вземат под крилото си и да я научат на доста неща в живота. Може би тъкмо контактите с тях, както и тези със Станимир Гъмов, Деян Топалски и останалите, са променили коренно Светлана Василева.

Днес, на рождения си ден, тя хвърли бомбата с решението си да не залага на показността и лукса. Нещо, което е задължително за цяла сюрия плеймейтки.

При Светлето обаче ще е тъкмо обратното. Тя не искала повече да прави циркове на празника си, а смята да го отпразнува в сравнително тесен кръг и само с най-близките си хора.

„Очевидно е, че с годините Светлана се развива и помъдрява. Никой не очакваше да пожелае пълна дискретност за рождения си ден, но това й прави чест“, коментират близки до нея източници.

Не се споменава дори дали празникът ще бъде ситуиран в нощен клуб, или изискана вечеря в елитен ресторант. Със сигурност обаче на него ще присъстват Катя и Здравко от Ритон, а може би и приятелката на Светлана Василева – Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар