Деси Цонева в ужас: Черна магия съсипа брака ми с Янчо (Ще има ли ново венчило)

Деси Цонева в ужас: Черна магия съсипа брака ми с Янчо (Ще има ли ново венчило)
3 (60%) 2 votes

Деси Цонева е силно стресирана след ВИП Брадър

Сега Деси Цонева живее в дома на годеника си Георги Джамов. Не в къщата на майка си. Защото дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев получи изненадващо предложение. За втори брак.

След като излезе от скандалджийското шоу, тя се оказа на прага на ново венчило. Брюнетката била напълно изненадана от годеника си. Като купонясвали в една заведение. С приятели. И изведнъж Георги Джамов паднал на колене. Помолил я да му стане съпруга. Тя била шокирана, но приела.

Преди няколко дни Деси Цонева изненада и феновете си. Като обяви, че се е сгодила за брата на бившия национал по борба и застрахователен бос Димитър Джамов.За Янчо Таков-младши наследничката на Митко Цонев се омъжи през 2009 г.

Но била шашната, когато открива някакви странни предмети на кухненския шкаф. Те били бобено зърно, две монети и статуетка на птичка. Веднага се консултирала със спецове в окултните тайни. Казали й , че това е черна направа. И означава парите в този дом да излитат като птица навън.

„Не чаках повече. Веднага ги хвърлих в течаща вода. Но въпреки това нещастието се случва”, припомня си с ужас журналистката. Само две години след брака със сина на червения функционер, двамата се разделят. От брака си имат син, кръстен на баща си Янчо.

А бъдещият й съпруг има две деца от предишната си връзка. Дъщеря му Джулия живее при тях. Деси Цонева твърди, че с нея се разбирала перфектно. Тя дори помагала на Янчо в уроците. И му се карала като по-голяма сестра.

Деси Цонева има страх от магии

Деси Цонева има страх от магии

Но Деси Цонева не бърза с брака. Този път иска да е внимателна. Заради страшната прокоба над първото й венчило. Засега планира свое кулинарно предаване „Вечеря с Деси”. На което ще кани известни личности в изискани ресторанти. А в бъдеще да се преместят в по-голямо жилище с бизнесмена и децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар