Скандално! Луиза Григорова разби поредно семейство, върти курабийки на колега, докато е с Макариев

Скандално! Луиза Григорова разби поредно семейство, върти курабийки на колега, докато е с Макариев
3 (60%) 4 votes

Луиза Григорова няма спирка и гази наред в името на любовта!

Луиза Григорова ще се окаже една от най-палавите представителки на актьорската гилдия, славеща се и без това с разврат. Зад кулисите на театрите е напълно обичайно явление колеги да си разменят жените и обратното. Но звездата от „Стъклен дом“ е на път да бие всички рекорди, разбра kliuki.bg.

Пред около година медиите гръмнаха, че Луиза Григорова е новата жена до режисьора Мартин Макариев. Леко невзрачен на пръв поглед, той се оказва истински магнит за красиви актриси. Дали пък не е защото ги урежда с роли? Каквато и да е причината, той дълги години топли постелята на Елена Петрова. Гръцкият й съпруг я заряза заради авантюрата й. След това Мартин я заряза, защото хлътна по по-младата й колежка.

Така Луиза Григорова се оказа актуалното гадже на Макариев. И все още се води такава, защото двамата не се оповестявали официално, че се разделят. Това, обаче, не пречи на актрисата да насажда съмнения във верността й. Колегата й Башар Рахал изненадващо публикува нейна снимка. Тя на пръв поглед може да изглежда невинна, но май крие зад себе си голяма интрига.

Дали Луиза Григорова ще разведе Башар?

Дали Луиза Григорова ще разведе Башар?

На фотосът се вижда как екранната партньорка на Бойко Кръстанов държи купичка със сладки. Коментарът на Башо пък гласи „А пък сега Луиза направи маслени курабийки“. Действието се развива в домашна обстановка, която някои свързват с тукашния дом на Рахал, пише blitz.bg.

Актьорът принципно живее в Америка, където са законната му съпруга и детето му. В България се връща от време на време, когато изпадне някой проект. В последните години, обаче, прекарва повече време в родината, отколкото зад океана. А това значи дълги раздели с любимата жена. В подобна ситуация нищо чудно Башар да е залитнал от правия път на моногамията.

А от другата страна на скандала е превърналата се във фатална Луиза Григорова. След като раздели Елена с Мартин, сега явно няма да й мигне окото да развали и брака на Рахал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар