Краси Радков вбеси Станислава: Виж коя красавица падна в обятията му! (ФОТО)

Краси Радков вбеси Станислава: Виж коя красавица падна в обятията му! (ФОТО)
4.3 (85%) 4 votes

Краси Радков отново даде повод на Съни да се съмнява в него!

Ревност обзе Станислава Ганчева, след като мъжът й Краси Радков се снима с една от красавиците на „Пееш или лъжеш“. Актьорът попадна в прегръдките на красивата Ралица Соколинска, научи Kliuki.bg.

Двамата са се засекли в Шумен, където по всяка вероятност комикът е имал представление. Певицата пък е родом именно от този град, макар да живее основно във Варна, защото учи там.

Припомняме на нашите читатели, че Ралица спечели едно от изданията на шоуто на Маги Халваджиян. Тогава Маргарита Хранова я посочи за победител и не сгреши, тъй като младата студентка пее страхотно.

Краси Радков с Ралица Соколинска

Краси Радков с Ралица Соколинска

Краси Радков и друг път е бил обвиняван от жена си в изневяра. Преди година изтекоха негови снимки с красива блондинка, която много прилича на Станислава. Въпреки че не бе доказана връзка между тях, подозрението продължава да тегне над актьора.

Сега повечето му приятели твърдят, че се е успокоил и вече не се занимава с чужди жени, но никога не е сигурно, още повече че до него има една наистина привлекателна дама, каквато е Ралица Соколинска.

Като една от причините погледът на Краси Радков постоянно да шари се счита отказът на Съни да му роди наследник. Това до такава степен огорчавало актьора, че понякога той й отмъщавал с някоя забежка.

„Някои неща у тях от години не вървят. Не е нужно да си гений, за да го видиш. Обичат се, но това невинаги стига за пълно щастие.“ – коментират познатите им.

Говори се, че комикът имал сериозни комплекси за външния си вид. Затова, щом придобил популярност и жените започнали да му обръщат внимание, той трудно се сдържал да не им отвърне със същото.

Разбира се, разликата между него и Ралица Соколинска е близо 15 години, но в днешно време това вече не е проблем за почти никого.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар