Жени Калканджиева изрева: Истината, която разкри, е чудовищна! (ще ви настръхнат косите от ужас)

Жени Калканджиева изрева: Истината, която разкри, е чудовищна! (ще ви настръхнат косите от ужас)
4.2 (84%) 5 votes

Жени Калканджиева е потресена от случващото се пред очите й!

Най-красивата ни Мис България Жени Калканджиева изригна в студиото на Нова телевизия тази сутрин. Там, пред Ани Цолова и Виктор Николаев, шефката на „Визаж“ даде гласност на огромна измама и престъпление.

Оказа се, че неизвестни извършители от няколко години използват името й и това на модната агенция, за да набират балами момичета по Фейсбук. Последните са предимно под 18 години и биват прилъгвани с обещания за бляскаво бъдеще на манекен и огромни хонорари.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева бясна от това, което се разиграва в страната ни

„Тези хора използнат името на „Визаж“, направили са си дори имейл адрес с моето име. Примамват момичетата в социалната мрежа, след което установяват контакт с тях по Скайп. Там вече става страшното, защото ги карат да се събличат пред камерата на компютъра и дори да се пипат сами. Ясно ви е, че тези клипове са им нужни, за да печелят пари по незаконни сайтове за възрастни в интернет“, разказва Жени Калканджиева.

Съпругата на Тачо не скри гнева си от бездействието на отговорните институции, които тя лично сезирала още преди две години.

Нещо повече – Жени Калканджиева и нейни приятели сами свършили работата на полицията като издирили айпи адресите и местонахождението на измамниците.

„И какво стана тогава – ние ги дадохме на полицията, те им конфискуваха три компютъра, задържаха ги за ден-два и ги пуснаха. Не мога да повярвам на отношението на властите, както и на наглостта на престъпниците. Които отново си правят същото, чувствайки се недосегаеми“, коментира Калканджиева.

Според нея най-добрата предпазна мярка е момичетата и техните семейства да бъдат изключително бдителни по отношение на подобни случайни обяви в интернет. Както и да знаят, че всяка нормална агенция има официален сайт, адрес, офис и телефони за връзка.

„В мига, в който някой ти каже, че ще печелиш по 10 000 лева на ден като модел, трябва да ти светне лампичката в главата, че това е измама. В България такива пари няма никъде и скоро няма и да има“, обяснява красивата Жени Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар