Преди Коледа! Ненчо Балабанов призна: Скъсах с Йоанна! (шокиращи разкрития + версията на Драгнева)

Преди Коледа! Ненчо Балабанов призна: Скъсах с Йоанна! (шокиращи разкрития + версията на Драгнева)
5 (100%) 5 votes

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева вече не са заедно!

Дни, преди коледните и новогодишни празници Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева хвърлиха бомбата с новината, че са се разделили. Двамата вече не са заедно и то не от дни или седмици, а от няколко месеца.

Разкритието е самата истина, която бе потвърдена, както от актьора, така и от певицата. Оказа се, че Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева са предпочели да пазят раздялата си в тайна досега, за да не стават обект на клюки и сплетни. А и Ненчо да се отърве от набезите на многобройните си фенки.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов заряза Йоанна Драгнева. Двамата вече не са дори и приятели в социалната мрежа

Отскоро обаче Ненчо Балабанов промени статуса си във Фейсбук на „необвързан“. А фактът, че с Драгнева не останаха дори приятели в социалната мрежа, говори много.

Близки до Балабанов разказаха, че той е сложил край на връзката им. А причината за това били непреодолимите му различия с певицата. Йоанна Драгнева все по-често започнала да си показва рогата с най-различни претенции, желания и изблици на ревност. А той просто не издържал на напрежението.

Самата Йоанна също потвърди, че е сама и с Ненчо Балабанов нямат нищо общо. Може би, за да се защити обаче, тя се опита да убеди обществеността, че е останала приятелка с актьора и отношенията им са отлични.

„Да, не сме заедно, но това няма значение. По-важното е, че продължаваме да се обичаме като хора и да си помагаме. Не сме скъсали заради трети човек и няма напрежение помежду ни. В момента съм сама и не мисля за друга връзка“, сподели изпълнителката, която е и общински съветник в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар