Позор: Ирина Тенчева направи за смях Иван пред колегите му! (как й позволява това – шокиращи подробности)

Позор: Ирина Тенчева направи за смях Иван пред колегите му! (как й позволява това – шокиращи подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Ирина Тенчева наистина си прави, каквото поиска с Иван Христов!

Продуцентът Иван Христов трябва да е болен от любов по половинката си Ирина Тенчева. Няма друга опция, която да позволи той да приема отношението й към него. Отношение, което накара колегите му от Би Ти Ви и участниците от Фермата да го спукат от подигравки.

Ако щете вярвайте, но след супер успешния финал на Фермата, Иван Христов не отишъл на афтър партито. Дори и за минута. Той просто не се появил, оставяйки партньора си Андрей Арнаудов да се черви и да се чуди как да оправдае липсата му.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева направи Иван Христов за смях, циркът е пълен

Всички участници и колеги на Иван Христов просто застинали в ступор, знаейки колко много усилия и пот хвърли той по изминалия вече сезон на риалити формата. Но това, което отврати всички, беше разкритието, че продуцентът пропуснал партито, заради… забраната на жена си Ирина Тенчева.

„Какво да ви кажем, абсурдно е. Андрей Арнаудов беше там, а до него плътно стоеше гаджето му Емануела Толева. А Иван, който от години е с Ирина, стана за посмешище. Защото се разбра, че тя категорично отказала да ходи на купона. Но и настояла Иванчо да си остане при нея вкъщи. Всички гледаха като застреляни“, разкриват скандално източници от кухнята на медията.

За пореден път те са убедени, че Ирина Тенчева прави, каквото си поиска с по-младия си мъж и го върти на малкото си пръстче. Мнозина се чудят как това се харесва на самия Иван Христов и доколко трябва да го е обсебила тази жена, че да се превърне дори в повече от мъж под чехъл.

„Гледаме и не вярваме на собствените си очи. Но май в случая вината си е повече на Иван, отколкото на Ирина. Все пак той е мъжът в къщата. Докога ще чака, за да тропне по масата и да покаже решителност и характер. Тази женичка ще го подлуди иначе, ще го превърне в плюшено мече“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Позор: Ирина Тенчева направи за смях Иван пред колегите му! (как й позволява това – шокиращи подробности)”

 1. Zlatena

  Дек. 22. 2016

  Ирина Тенчева има прякор Урина Тенчева това ще и остане за цял живот заради манипулативното интригантско поведение.

 2. Zlatena

  Дек. 22. 2016

  Всъщност Ирина е страхотна, а Вихра не спира да пише под всяка статия за Ирини. Урина е втората, затова и е изоставената.

 3. Zlatena

  Дек. 22. 2016

  Всички разбрахме колко е страхотна тая Ирина,хахахахаххаххаххаха

Добавете коментар