Слави замръзна: Фики Стораро с отчаян ход да си върне Преслава!

Слави замръзна: Фики Стораро с отчаян ход да си върне Преслава!
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро е готов на всичко за Преслава, дори и на това, за което не е още емоционално подготвен!

Връзката на Фики Стораро с колежката му Преслава се разпадна за един миг преди дни, но певец номер едно според „Пайнер“ няма намерение да се предава. Синът на Тони Стораро е извадил тежката артилерия и действа с всички сили, научи Kliuki.bg.

Както писахме, Петя заряза Фикрет веднага след признанието му в „Папараци“, в което разкри връзката им. Макар да не сподели името на изгората си, той не отрече при въпроса на Кристина Патрашкова, намесващ името именно на Преслава.

Това до такава степен ядосало певицата, че тя му била шута незабавно. Все пак неслучайно цели 2 години връзката им се е пазела в тайна. Фолк дивата се надявала тази тайна да остане жива, но плановете й се развалили.

Фики Стораро си връща Преслава от Слави

Фики Стораро си връща Преслава от Слави

Насреща, разбира се, е Слави Трифонов, с когото Преси кръшкала на Фики Стораро от около месец-два. Действията на младия шуменски певец улеснили певицата да избере Дългия пред него.

Издислав обаче нямал никакво намерение да се предава. Той бил толкова хлътнал по Преслава, че дори бил готов да се сбие със Слави за нея.

Фикрет обаче замислил нещо по-хитро. За да отстрани продуцента от пътя си, той вкарал в употреба слабото му място, а именно темата за децата.

Както е известно, Слави не иска наследници и най-вероятно никога няма да пожелае. Преси обаче още е млада и трябва тепърва да мисли за бебе.

Фики Стораро предложил съвсем сериозно на фолк дивата да я забремени. Въпреки че е само на 21 г. и дори призна, че още не е готов да стане татко, певецът бил отчаян в желанието си отново да е с Преслава.

За да подсили предложението си, той започнал да очерня образа на Слави, изкаравайки го прекалено стар и че никога няма да я дари нито с брак, нито с деца.

По принцип Петя също има проблем с обвързването, но вече искала да се промени. Тя съзнавала, че щом е на 32 г., е длъжна да опита да свие гнездо. Такова й се предлага от Фики, но не и от Слави. Очаква се нейният последен избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар