Развод в „Шоуто на Слави“: Още един от екипа разби брака си!

Развод в „Шоуто на Слави“: Още един от екипа разби брака си!
3.8 (76%) 5 votes

„Шоуто на Слави“ накрая ще остане само от разведени и ергени!

Още един член на „Шоуто на Слави“ вече не е женен. Това е Илия Илиев, който е част от „Ку-ку бенд“ през последните 23 години. Кларинетистът се е развел с майката на децата си – Ваня, пише в. „Уикенд“.

Музикантът, който е с професорска титла в своята област, зарязал жена си заради по-млада дама, вещаят слуховете. Разводът станал по най-бързия начин и към днешна дата той вече е факт, научи Kliuki.bg.

Освен в „Шоуто на Слави“, Илиев работи и в Югозападния университет, където преподава по музика. Това породи слухове, че новата му изгора е негова студентка.

Това е пореден развод в екипа на предаването, излъчвано по БТВ. Евгени Димитров и Георги Милчев са сред първите, изпитвали горчивината на разбития брак. Сред сценаристите също има разведени.

Илия Илиев от "Шоуто на Слави" вече е разведен

Илия Илиев от „Шоуто на Слави“ вече е разведен

Специално в „Ку-ку бенд“ почти всички са ергени. Единствено Иван, Гъмзата и Борис Солтарийски са женени. Венелин Венков живее с Невена Цонева от много време, но няма брак с нея. Той също е в отбора на разведените, тъй като е бил женен, преди да срещне звездата от „Мюзик айдъл“.

Най-заклетият ерген от всички обаче е вокалистът на групата и продуцент на шоуто – Слави Трифонов. Той е на 50 г., но през живота си никога не е надявал халката и е малко вероятно някога да го направи.

Разводът на проф. Илиев обаче за мнозина е изненада, понеже той изглеждаше един от най-щастливо обвързаните в предаването. Кларинетистът има две деца от Ваня – дъщеря на име Сиана и син, кръстен на него.

Говори се, че връзките на повечето членове на „Шоуто на Слави“ се провалят поради прекаления им работохолизъм. Дългия ги карал да работят здраво и това се отразявало негативно на личния им живот.

Например само за последната година почивните дни на „Ку-ку бед“ и компания много пъти бяха „откраднати“ от Слави Трифонов, който ги накара да направят няколко доста успешни концерти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар