Борислав Комсийски призна: С Надя имаме специални отношения!

Борислав Комсийски призна: С Надя имаме специални отношения!
5 (100%) 1 vote

Борислав Комсийски разкри, че с Надя Иванова се ухажват!

Брадърът Борислав Комсийски с половин уста разкри отношенията си с Надя от „Елит“. Милионерът от около месец се среща с тв водещата, но очевидно все още нещата не са станали много сериозни, научи Kliuki.bg.

„С Надето имаме по-специални отношения. Тя е един прекрасен човек.“ – каза Боби пред Гала.

Ясно личи, че между тях е пламнала искра, която обаче все още е в начален стадий. Не се знае дали тя е била вече консумирана. Бизнесменът твърди, че след „ВИП Брадър“ има много работа и няма толкова свободно време да се вижда с Надя.

Борислав Комсийски призна за Надя

Борислав Комсийски призна за Надя

Все пак обаче двамата са били на почивка заедно в планината. Това той самият разкри, но с тях е бил и Роро Кавалджиев. Може би тогава събирането им е било приятелско, а точно в хотела е пламнала любовната искра между тях.

По всичко изглежда, че Борислав Комсийски и Надя Иванова ще опитат да създадат сериозна връзка. И двамата вече преполовиха 30-те и мислят за семейство.

Те ще посрещнат новата година заедно. С тях ще бъдат още няколко брадъра като Роро и Деси Цонева. Емануела и Миглена Ангелова обаче няма да могат да присъстват, тъй като първата има участие, а втората е в Русия.

Припомняме, че Надя изживя кошмар в последната половин година, породен от внезапната загуба на годеника й. Затова в Къщата беше прекалено пасивна.

Именно тази може би е и причината нещата с Борислав Комсийски в момента да се развиват бавно. Завършилата НАТФИЗ брюнетка все още се учи на това да бъде готова за нова връзка.

Борислав Комсийски пък явно е готов на всичко, за да си намери ново гадже. Той беше в Къщата и с тази цел. Отношенията му с Емануела бяха в тази посока по едно време, но в крайна сметка пазарджишкият богаташ се ориентира към по-кротката и смирена Надя Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар