Ново 20: Слави Трифонов точи лиги по Мария Илиева!

Ново 20: Слави Трифонов точи лиги по Мария Илиева!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов си пада по Мария Илиева от години, но дали ще го огрее?

Една от дамите, с които Слави Трифонов все още е нямал честта да бъде, но има желание, е Мария Илиева. Шоуменът я харесва много като жена, но певицата явно се дърпа от връзка с него, научи Kliuki.bg.

„Много си красива, наистина. Рядко се среща такава комбинация, при която хем да пееш добре, хем да си красив.“ – каза Слави в шоуто си снощи.

Мария Илиева беше негов гост заедно с Били Хлапето. Двамата представиха общото си парче, като Дългия очевидно им помогна с цел реклама.

Слави Трифонов иска Мария Илиева

Слави Трифонов иска Мария Илиева

Слави Трифонов и Мария Илиева се познават от почти 16 години. Именно шоуменът дава пръв тласък на кариерата на певицата. През 2001 г. тя е негов гост в предаването и така набира огромна популярност.

„По онова време „Шоуто на Слави“ беше най-хитовата продукция в ефира на българската телевизия. Тогава просто нямаше аналог. Всеки гост, минал от там, ставаше още по-голяма звезда.“ – споделя паметлив зрител на Би Ти Ви.

Дали Слави Трифонов най-после ще успее да плени сърцето на Мария Илиева, остава загадка на този етап. Сигурно е обаче, че шоуменът би искал да бъде поне една нощ с 11 години по-младата си колежка (понеже и Слави е певец).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар