Росен Плевнелиев си тръгва от „Дондуков“ 2 по-богат с няколко милиона! (Вижте откъде ги скъта?)

Росен Плевнелиев си тръгва от „Дондуков“ 2 по-богат с няколко милиона! (Вижте откъде ги скъта?)
4 (80%) 5 votes

В края на мандата на Росен Плевнелиев е време за равносметки.

Равносметки не само какво направи и не направи за тези пет години Росен Плевнелиев, но и с колко и по какъв начин успя да забогатее. Народът винаги е бил чувствителен на тема състоянието на политиците, защото всички знаем как е придобита по-голяма част от него. При президента, обаче, ситуацията е по-различна, научи kliuki.bg.

След като предаде щафетата на избрания на последните избори Румен Радев, Росен Плевнелиев ще се завърне към предишния си начин на живот. А той въобще не е по-зле от този на „Дондуков“ 2. Настоящият ни президент има добре развит и доходоносен бизнес, който отново ще бъде в негово владение в края на януари. За да встъпи в длъжност преди пети години, той прехвърли собствеността на фирмите си на други лица.

Но, неформално, те пак работеха за него. А сега настъпи време за големия урожай. За този период от няколко години компаниите са били управлявани разумно и с усет от приближения му Георги Ранчев, а резултатът ще бъде отчетен в банковата сметка на Росен Плевнелиев. Очаква се той да прибере около 5 милиона лева легална печалба от бизнеса си. И после го питат защо не се кандидатира пак за президент!

Росен Плевнелиев има по-голяма изгода да бъде бизнесмен

Росен Плевнелиев има по-голяма изгода да бъде бизнесмен

Основният бизнес на върховния главнокомандващ е свързан със строителство още от преди да стане министър на регионалното развитие и благоустройството. Той построи множество комплекси, от които потекоха не само крупни суми от покупко-продажби, но и не спират да валят солидни наеми, пише hotarena.net.

Целият бизнес на президента датира от преди брака му с Юлиана. По тази причина, тя няма, а и няма как да има претенции към споменатите милиони. Съпругата на Росен Плевнелиев иска просто по-скоростен развод без да се блазни от богатството, което ще се върне в ръцете му след броени дни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар