Слави Трифонов заряза Преслава заради семейството си

Слави Трифонов заряза Преслава заради семейството си
4.3 (86.67%) 6 votes

Слави Трифонов показа, че кръвта явно вода наистина не става!

Шоуменът Слави Трифонов вече е в Плевен, където ще посрещне Коледа. Дългия е решил да бъде на този свят празник със семейството на сестра си, научи Kliuki.bg.

Телевизионният продуцент е отсвирил всички жени, за да бъде с близките си хора на Рождество Христово. Въпреки че няма сериозна приятелка, не му липсва женско внимание, но той е предпочел домашния уют.

Жената, с която се счита, че Слави Трифонов върти любов в последно време, е Преслава. Певицата обаче е най-заета с участия точно около празниците и това може би е наклонило везните Дългия да се прибере в Плевен.

Слави Трифонов няма да е с Преслава на Коледа

Слави Трифонов няма да е с Преслава на Коледа

Връзката между Слави и Преси очевидно още не е много сериозна. Когато има нещо наистина сериозно, шоуменът празнува с жената до себе си. Така беше с Мартина Огнянова, която му беше половинка на всеки празник в продължение на 3 години.

Припомняме, че Слави Трифонов успя да раздели Преслава и Фики Стораро. Последният обаче може би сам си е виновен, тъй като вбеси певицата с откровенията си пред Кристина Патрашкова.

Не е изненада, че продуцентът на „Шоуто на Слави“ ще празнува със сестра си, тъй като тя винаги е била определяна от него като най-близкия му човек в живота, по-близък дори от майка му. Освен това шоуменът обожава племенника си Теодор, на когото е завещал милионите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар