Откровенията на Тони Димитрова и Магдалена!

Откровенията на Тони Димитрова и Магдалена!
5 (100%) 2 votes

Тони Димитрова и Магдалена в откровен разговор за празниците и тяхното семейно ежедневие.

Тони Димитрова не е била омъжвана и макар често да не й върви в любовта, най-хубавата част от живота й е нейната прекрасна наследница на име Магдалена.

В навечерието на Бъдни вечер двете лъчезарни дами споделиха малко от своя личен, семеен свят в национален ефир. Тони Димитрова разказва, че с оценките в училище често са имали проблеми и е била неприятно изненадвана често на родителските срещи.

Магдалена не споделяла много за училище, дори имало случаи на фалшифициране на бележник, а Тони веднага усещала лъжата и много се дразнела не толкова на слабите оценки, а най-вече на опитите за измама от страна на детето й, коментира певицата от морския град Бургас.

Тони Димитрова споделя, че от много малка тя учела детето си да не споделя коя е, чие дете е, защото днес името на Тони е толкова популярно. Тя е и почетен гражданин на родния си град.

Морската ни знаменитост и любимка на публиката Тони Димитрова с нейното детенце

Морската ни знаменитост и любимка на публиката Тони Димитрова с нейното детенце

И днес чаровната Магдалена, която е вече е на 15-годишна възраст, признава, че постоянно я разпознават и коментират, щом се запознае с някого, че това е дъщерята на певицата Тони Димитрова. Което било напълно излишно и я дразнело, но винаги някои от компанията го споменавал.

Звездата на родната ни естрада днес Тони Димитрова

Звездата на родната ни естрада днес Тони Димитрова

Тони Димитрова е вече на 53 години, все така лъчезарна и е една от най-обичаните родни изпълнителки на естрадната сцена, с характерен тембър и толкова емоция в музиката си. Самата Тони споделя, че се издържа в България спокойно с музика, противно на твърдението, че музикант къща не храни.

И ние от изданието за светски истории „Клюки.бг“ пожелаваме на Тони и всички нейни близки весели празници и една още по-щастлива и успешна наближаваща Нова година, която да стопли сърцата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар