Kliuki.bg ви пожелава Весела Коледа!

Kliuki.bg ви пожелава Весела Коледа!
5 (100%) 2 votes

Вече е Коледа, а с нея настъпват и всички мечти, които чакат своето осъществяване!

Екипът на Kliuki.bg ви честити Рождество Христово и ви пожелава Весела Коледа! Нека топлината в душата на всеки човек излезе навън в този приказен ден!

Днес Българската църква отбелязва появата на бял свят на Иисус Христос. Той е Божият син, този, който идва на земята, за да изкупи всички човешки грехове.

На този светъл празник хората по традиция се опитват да бъдат по-добри и да се отнасят по-добре един с друг. Този ден обединява всички християни по света, макар да е отбелязван различно в много от страните.

Весела Коледа на всички!

Весела Коледа на всички!

Интересен факт е, че Православната църква по принцип отбелязва Коледа на 7 януари, но от 1968 г. в България честваме този празник на 25 декември, когато се почита и от всички католици.

Рождество Христово е един от двата най-светли празника в християнския свят. Другият е Великден, когато се отбелязва възкресението на Иисус.

Нека Коледа донесе на читателите на Kliuki.bg единствено и само положителни емоции. Нашият екип държи да ви предоставя най-интересната и пикантна информация от света на известните личности.

Мечтите днес се сбъдват. Затова не се бавете, а си намислете желание и се молете да се осъществи! Божият син е вътре във всеки един от нас! Просто трябва да го открием!

Честита Коледа!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар