Надя Иванова предаде приятелите си от „ВИП Брадър“

Надя Иванова предаде приятелите си от „ВИП Брадър“
5 (100%) 2 votes

Надя Иванова мина към другия лагер, след като напусна Къщата!

Любовта кара хората понякога да плюят на принципите си. Това направи и Надя Иванова, която заради Борислав Комсийски се сближи със свои бивши съквартиранти, които по принцип не понася, научи Kliuki.bg.

В Къщата Надето и Боби бяха от различни лагери. Сега обаче, когато вече са двойка, не бизнесменът мина към „интелектуалците“, а тв водещата стана част от „попфолка“.

Според слуховете, Ути Бъчваров, Ирина Тенчева и компания били много засегнати от отношението на Надя към тях. Актрисата умишлено избягвала тяхната компания и постоянно отказвала на поканите им. Тя не искала да се среща с хора, които само допреди месец са обиждали любимия й мъж.

Надя Иванова заряза всичко заради Боби

Надя Иванова заряза всичко заради Боби

Надя Иванова дори е стигнала и по-далеч. За да се хареса на Борислав, тя вече била в добри отношения с Емануела и Миглена Ангелова. Дори излизала с тях по кафенета, когато и Боби бил в компанията.

Освен Надето, и Роро Кавалджиев вече бил вербуван към „попфолка“. Геймърът е един от тези, с които Надя и Боби ще посрещнат Нова година. Към тях ще бъде и Деси Цонева, която обаче още в Къщата смени лагерите.

По всичко изглежда, че засега бившата на Андрей Арнаудов прави повече компромиси във връзката им с Борислав Комсийски. Дали това ще убеди богаташа, че тя е точната жена за него, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар