Асен Блатечки захвърли сина си на Коледа

Асен Блатечки захвърли сина си на Коледа
5 (100%) 3 votes

Асен Блатечки отново не е с малкия Борил на най-светлия празник!

Сякаш вече стана традиция Асен Блатечки да не прекарва семейните празници с единствения си син. Актьорът за поредна година избра да бъде на Коледа с другото си семейство, научи Kliuki.bg.

Това, разбира се, няма как да се хареса на Диляна Попова. Красивата актриса за кой ли път трябва да мисли обяснение за пред Борил защо баща му го няма.

Дидето и детето снощи са били у родителите на манекенката. Там са яли вкусотии и са почели идването на Рождество Христово. Най-вероятно на трапезата е бил обсъден и въпросът с бащинството на Асен Блатечки.

Асен Блатечки пак без Борис на Диляна на Коледа

Асен Блатечки пак без Борил на Диляна на Коледа

Новоизлюпеният режисьор даже няма да види детето си по празниците. Жена му Катерина била категорична, че ако иска въобще да припари до дъщеря им на Коледа, ще трябва да забрави за другото си дете.

Все пак актьорът имал намерение да изпрати подарък на сина си, но дотам. На него му било много мъчно, че Борил почти не го познава, но за да остане женен, търпял това положение.

„Той смята, че може да компенсира всичко с пари, но едно дете не мисли за парите, а има нужда от бащина милувка. Ако продължава така, може да го изгуби завинаги.“ – шушукат злите езици на София.

Именно Асен Блатечки в момента е основният източник на доходи за Диляна Попова. Актрисата се издържа само от това, което той й дава за сина им, тъй като бизнесът й върви към пълен крах, а в киното никой не й е звънял от години.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Асен Блатечки захвърли сина си на Коледа”

  1. Anita

    Дек. 26. 2016

    Прекрасно детенце, бъди щастливо!

    А баща му не е за коментар.

Добавете коментар