Ненчо Балабанов след раздялата с Йоанна: Не искам да погледна вече жена!

Ненчо Балабанов след раздялата с Йоанна: Не искам да погледна вече жена!
5 (100%) 2 votes

Ненчо Балабанов отново е сам, но не мисли да променя скоро това!

Връщането към ергенския начин на живот се отразява доста върху емоционалното състояние на Ненчо Балабанов. Въпреки че привидно е винаги с усмивка и сякаш е доволен от живота максимално, всъщност актьорът не може отново да се довери на жена, научи Kliuki.bg.

Водещият на „Пееш или лъжеш“ не мисли за нова връзка и изобщо няма намерение да си търси ново гадже. Разбира се, ако има шанс за еднократни забавления, надали няма да се възползва, но за сериозни отношения не иска и да чуе.

„С Йоанна се разделихме и сега въобще не ми е до жени.“ – каза Ненчо Балабанов откровено пред Галя Щърбева в „Комбина“.

Ненчо Балабанов не мисли за нова любов след Йоанна

Ненчо Балабанов не мисли за нова любов след Йоанна

Актьорът е категоричен, че желае да се фокусира само върху работата си. Той е безкрайно доволен от последните 2 години в живота му, които са дали голям тласък на кариерата му.

Припомняме, че Ненчо беше само един театрален актьор, непознат за по-голямата част от българите, когато през миналата година се появи в „Като две капки вода“ и дори спечели формата.

Според слуховете, именно Балабанов е прекратил връзката между него и Йоанна Драгнева. Блондинката прекалявала с ревността си и накрая той просто не успял да я издържи. Двамата обаче не са се карали, а се разделили цивилизовано.

На Нова година актьорът ще работи на морето. В същия хотел там участие ще има и Симона Загорова. Дали щерката на Глория ще го върне към женските ласки, предстои да разберем.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар