Миро: Направих го! Ели склони, но и аз не знам как

Миро: Направих го! Ели склони, но и аз не знам как
3.7 (73.33%) 3 votes

Миро Каризмата успя да навие жена си да дойде при него!

Певецът Миро направи наглед невъзможносто. Каризмата убеди една работохоличка да изостави бизнеса си, за да бъде с него. Да, Ели идва в България и това е сензацията на есента, научи Kliuki.bg.

Новоизлюпената булка на изпълнителя на „Губя контрол“ се е решила да се върне за постоянно в България. Елица ще се пренесе при Мирослав Костадинов след Нова година.

Причината за това решение на бизнесдамата не е ясно, но се предполага, че двамата са вече готови за дете и ще опитват именно в тази насока. Все пак годинките им са вече около 40 и са длъжни да се замислят за поколение.

Миро се оказа шефът в брака си

Миро се оказа шефът в брака си

Припомняме, че Миро и Ели се венчаха преди 4 месеца, но продължиха да живеят отделно. Тя има много вървежен бизнес в Англия, а той е звезда в родината си. Все пак обаче Каризмата някак е успял да накара жена си да дойде в България.

„Не знам как я накарах, явно ме обича повече, отколкото предполагах. Сега за нас предстоят само невероятни дни.“ – убеден е Миро.

Бившата дуетна половинка на Галя Курдова по всяка вероятност съвсем скоро ще стане баща. Поп певецът чукна 40 г. тази година и оттогава мисли само за семейство. Ние можем да му пожелаем това да му се случи по-скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар