Дарина Павлова самотна на Коледа! (Здравко от „Ритон” закичи Катя с рога+яки снимки)

Дарина Павлова самотна на Коледа! (Здравко от „Ритон” закичи Катя с рога+яки снимки)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова празнува една самотна Коледа

Дарина Павлова бе изоставена преди празника си. Мадам Мулти за първи път не събра родата около трапезата. Мултимионерката остана сама на светлия християнски празник. Най-голямата дъщеря, Венцеслава е омъжена за приказно богат мъж от Дубай.

Но той изповядва исляма и не празнува Коледа. Родната й щерка Паола предпочела семейството на американското си гадже. Единствено сина й Илия-Калоян бил с майка си. Според клюката богаташката го разделила с гаджето му и наследника на Илия Павлов бил с майка си в Рим.

Любовниците на Дарина Павлова също я изоставили в празничната нощ. Според клюката един от последните й младоци й отмъкнал сто милиона. И я довел почти до фалит. Той бързо завладял сърцето й леглото на богаташката. И после се постарал да й измъкне огромната сума. Като обещал да й ги върне, след като завърти проспериращ бизнес. С лихвите. Но после забравил да си вдигне телефона.

Антония Петрова също остана без мъжко рамо на празника. Мис България се разделя шумно и грозно с руския милионер Александър Бередин. За това тя бе на Коледа при родителите си в палата им в родния Перник.

През годината моделката се впусна в нова връзка с мистичен господин. С нея тя парадираше в социалните мрежи. Но вероятно той не е заслужил места да сподели трапезата на семейството им в огромната им къща. Но майката на Антония Петрова отново се постарала трапезата да се огъне от невероятни вкусотии. С които миската не спря да се хвали.

Дарина Павлова самотна на Коледа

Дарина Павлова самотна на Коледа

За разлика от Дарина Павлова и моделката, дует „Ритон” си спретна щуро парти по Коледа.

Антония Петрова остана без мъж на Коледа

Антония Петрова остана без мъж на Коледа

По традиция те поканиха скъпи приятели в дома си. Първи пристигнал Драго Драганов-Драго чая. После дошли плеймейтката Светлана Василева и Радо Тушев. Накрая отишли и останалите приятели.

Здравко от "Ритон" закичи Катя с рога

Здравко от „Ритон“ закичи Катя с рога

На всеки от тях звездното семейство подарило коледен аксесоар. Волно или неволно, но Здравко закичил Катя с еленови рога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар