Хубавата Аделина в шок: Виж какво й сервира Борис Солтарийски! (в дома им ври и кипи)

Хубавата Аделина в шок: Виж какво й сервира Борис Солтарийски! (в дома им ври и кипи)
5 (100%) 1 vote

Борис Солтарийски изнененада Аделина Солтарийска, но не по най-приятния начин!

В дома на Борис Солтарийски и хубавата Аделина Солтарийска ври и кипи. Приятелите и близките им не могат да повярват, че двамата са се впуснали в пререкания и кавги точно по празниците. Макар че разногласията им далеч не са от сега.

Оказа се, че ревнивият певец на Слави Трифонов твърдо настоявал жена му да се откаже от професията си на модел. Особено ако се налага да се снима по бански или в по-провокативни фотосесии.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски натиска жена си Аделина за още едно дете, при това веднага

За целта той не спирал да й натяква, че дъщеричката им Ема вече е голямо момиче и е време да й подарят едно братче. Борис Солтарийски бил убеден, че със заплатата си от „Шоуто на Слави“, както и с хонорарите от участията си, спокойно може да издържа фамилията. Без да се налага съпругата му да се показва пред дърти мераклии.

Самата Аделина Солтарийска не изключвала идеята да има още едно дете. Тя просто не искала това да става толкова скоро. „Ади тъкмо успя да възвърне фигурата си и да се върне към професията, която обожава. А и малката Ема тъкмо поотрасна и вече поне може да се наспи спокойно. Към момента не иска и да чува за нова бременност, трябва й малко време“, разкриват близки до певеца източници.

Упорството на Борис Солтарийски обаче било безгранично и на практика Аделина се чувствала притисната. А жена с твърд и свободолюбив характер като нейния, трудно можела да бъде заставена да направи нещо против волята си.

Близки до Солтарийски са убедени, че ако продължава да я командва по този начин, това няма да доведе до нищо друго, освен до огромни скандали и дори до развод. Дали ще се окажат прави, или Аделина Солтарийска все пак ще клекне в името на семейния сговор, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар