Миро не очакваше това от Златка Димитрова! (Бони разкри мистериозния си любовник)

Миро не очакваше това от Златка Димитрова! (Бони разкри мистериозния си любовник)
5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова празнува първата си Коледа в новия си дом

Златка Димитрова е щастлива за празника и като майка. Плеймейтката не спира да качва снимки от новия си дом. Тя постна в мрежата и част от коледната си трапеза. С което буквално шокирала любимия си Миро.

Той не очаквал любимката му да сготви сама. Направила традиционните сърми от лозови и зелеви листа. На масата присъствала и неизменната туршия, както и празничната погача.

Припомняме, че бизнесменът Миро купи

нов дом на Златка Димитрова и сина им. Палатът се намира в баровския квартал Банкя. Преди два месеца тя роди син на бизнесмена. И той купи нова къща.

„Той е превъзходен баща. И винаги насреща, когато го помоля за помощ”, не спира да го хвали бургазлийката. Милионерът дори намери бавачка за детето им. За да си почива и спокойно да отглежда наследника им.

Но въпреки празника, майката на Миро все още не е приела Златка Димитрова. Тя само видяла снимката на новороденото, но категорично отказала да се види лице в лице с плеймейтката. Тя не приема Злати за снаха, а признавала за такава само първата съпруга на Миро.

Бони също се похвали с богата трапеза на Коледа. Поп фолк дивата се изфука с вкусотиите, които спретнала сама. Нейна помощничка била само порасналата й дъщеря Михаела.

Ромската перла поздрави феновете си

в социалната мрежа с празника. А бдителни фейсбукари веднага забелязаха трите прибора на масата. Което накара Бони да признае, че има любим човек до себе си. Но отказа да открехне кой е мистериозния й любовник.

Защото има горчив опит с мъжете. Черна магия я разделила с бащата на дъщеря й. Циганският барон бил женен, но искал да заживее с певицата. Майка му и жена му направили така, че ги разделили. Бони имаше връзка и с българи.

Златка Димитрова изненада Миро много приятно

Златка Димитрова изненада Миро много приятно

С по-младия от нея Милен дори бе сгодена. Пръстен й подари и ливанския й годеник Раби. Богаташът живя с нея четири години, но не стигнаха до брак.

Както преди го направи Златка Димитрова, така сега и експанзивната Бони се научи да пази личното си пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар