Извънредни новини за Джордж Майкъл разтърсиха света! (още подробности + шок снимки)

Извънредни новини за Джордж Майкъл разтърсиха света! (още подробности + шок снимки)
5 (100%) 2 votes

Гибелта на големия Джордж Майкъл потресе целия свят!

Големият Джордж Майкъл разплака целия свят с преждевременната си и изненадваща гибел. Той почина вчера, навръх Коледа, в своя дом. А милиони хора по света потънаха в скръб.

Припомняме, че първоначално никой не излезе с информация за причината, довела до трагедията със звездата. Само преди часове обаче се разбра, че Джордж Майкъл е починал от сърдечна надостатъчност. Породена от злоупотреба с наркотични вещества.

Джордж Майкъл

Джордж Майкъл разплака света навръх Коледа

Последното не е от сега, а от години – Джордж Майкъл отдавна живееше живот на ръба и злоупотребите му с дрогата не са еднократни. Стигна се дотам, че той пострада сериозно още преди около половин година. Оттогава преустанови изявите си, както и появата си на публични места.

Снимките, които ще видите сега, са последните на певеца. Направени са преди няколко месеца, по време на срещата му с приятели в известен ресторант. Феновете на Джордж Майкъл не можаха да познаят в тях любимеца си – подпухнал, надебелял и видимо във влошено здравословно състояние.

Тепърва ще се изяснява има ли истина в твърденията, че Джорд Майкъл е страдал от СПИН. Новина, която гръмна в световните медии преди няколко години.

Тя така и не беше нито потвърдена, нито отречена от пресщаба на изпълнителя. Самият той обаче посвети последните дни от живота си, за да подпомага финансово болни от ХИВ и СПИН хора по света.

Това е Джордж Майкъл  - нито един от феновете му не можа да го познае на тези снимки

Това е Джордж Майкъл – нито един от феновете му не можа да го познае на тези снимки

Певецът е просто неузнаваем, той се криеше от света дълго време

Певецът е просто неузнаваем, той се криеше от света дълго време преди фаталния ден вчера на празника

Неведнъж звездата бе замесвана в скандали с дрога и опиати, които всъщност навредиха на здравето му. Припомвяме и че през 2010-та година Джордж Майкъл прекара осем седмици в затвора, след като дрогиран се заби във витрина на магазин в Лондон с автомобила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар