Страшно: Истината за състоянието на Нина Николина разплака близките й! (ужасяващи подробности + снимки)

Страшно: Истината за състоянието на Нина Николина разплака близките й! (ужасяващи подробности + снимки)
3 (60%) 2 votes

Нина Николина не прилича на себе си, плаши всички с вида си!

Помните ли Нина Николина?! Момичето с ангелски глас, което изпя едни от най-красивите народни песни и разчувства всички с дуетите си със Слави Трифонов.

Днес, няколко години по-късно, от Нина Николина не е останала и следа. Но не само от предишната певица, а и от човека като цяло. Оказа се, че изпълнителката вече тежи рекордно малко. Тя е под критичните 45 килограма, а близките й са ужасени за здравето й.

Нина Николина

Нина Николина се е превърнала в сянка, не прилича на това момиче, което познавахме всички

Наскоро Нина Николина беше забелязана в столичен мол, където обикаляше като сянка из бутиците. С шапка, нахлупена над очите й, тя изплаши тези, които някак успяха да я познаят.

„Хора, зловещо и тъжно е. Нина не само не е същата, но и вече на човек не прилича. Слаба, изпита, под очите й има огромни сенки и тъмни кръгове. Като болна е. А когато видиш мършавото й тяло, вече никой не може да те увери, че това е фигура на нормален и здрав човек“, коментират източници, станали свидетели на гледката.

Близки до обкръжението на певицата подшушнаха, че тя от няколко години насам се бори с анорексията. Причината за депресията, която довела и до спиране на храната, била залязлата й слава.

Истината за певицата шокира всички, не е за вярване

Истината за певицата шокира всички, не е за вярване

„Когато работеше със Слави Трифонов и двамата правеха турнетата и песните като „Вземи огин, запали ме“, Нина беше на върха. Тя не спираше да се радва за това как хората я обичат и я спират по улиците. После обаче настана тишината. Забравиха я, а това я уби. Защото осъзна, че не си ли в комерсиалното, с теб и таланта ти е свършено“, разказват запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар