Приказка: Виж вълшебната Коледа на Мария и Гущеров! (Мечо пусна снимки за първи път)

Приказка: Виж вълшебната Коледа на Мария и Гущеров! (Мечо пусна снимки за първи път)
5 (100%) 2 votes

Християн Гущеров за първи път лично публикува снимки на Мария и семейството си!

Християн Гущеров или Мечо на Мария, както го наричат от година насам, успя да разтърси мрежата. Той за първи път публикува снимки на семейството и дома си. Поводът бе Коледа, а и отскоро Християн разполага със свой собствен Фейсбук профил.

За да покаже, че между него и съпругата му Мария всичко върви по мед и масло. А клюките за разделите им са силно преувеличени, синът на Добромир Гущеров реши да излезе от сянката.

Мария

Християн Гущеров за първи път лично постна снимки на Мария и дома им

Той постна две снимки, от които на всички им се изясни картинката. Първата бе на него и Мария, която нежно го целува по бузата. Двамата са в дома си, съвсем неглиже. А по лицето на певицата дори няма капчица грим. Не можем да не признаем, че въпреки това, тя изглежда прекрасно.

Другата снимка, която качи Християн Гущеров, беше на коледната елха в луксозната им къща. Под която са наредени купища подаръци. Какво има в пакетите, засега поне ще си остане тайна. Със сигурност обаче става дума за скъпи и отбрани подаръци.

Единственото, което Мария си позволи да разкрие е, че малката й дъщеря Марая вече е получила първия си професионален микрофон със стойка. Заедно с чифт ролери, за които мечтаела.

Купища са подаръците и за бебето в семейството – първородната щерка на сестрата на Мария. Детенце, което всички са обградили с любов и грижи още от първия ден след раждането му.

Прекрасната елха в дома на Гущерови

Прекрасната елха на Гущерови

А най-интересната част – какво са си подарили един на друг Мария и Християн Гущеров, към момента си остава пълна загадка. Вероятно, защото смятат, че по-важни от всичко материално, са обичта, доверието и сплотеността в семейството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Приказка: Виж вълшебната Коледа на Мария и Гущеров! (Мечо пусна снимки за първи път)”

  1. Tuti Fruti

    Дек. 27. 2016

    АУУУУУУУУУУУУУУУУУ, какво вълшебство!!!!! Чудно и приказно! Мара защо вечно гледа в кмерата когато се снима и очите и са извъртяни като на удовище, па погледни го веднъж в очите , ма ,Маро!!!!! Снимат те, снимат, целувай го!!!!

Добавете коментар