Димитър Рачков и компания надцакаха Лили Иванова (Виж какви пачки прибират звездите)

Димитър Рачков и компания надцакаха Лили Иванова (Виж какви пачки прибират звездите)
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков и Краси Радков задминаха Лили Иванова

Димитър Рачков и колегата му Краси Радков надцакаха естрадната прима тази година. Комиците ще лапнат космически хонорари по коледно-новогодишните празници. Малко известни имена сред артистите и певците ще останат без работа тези дни. Лили Иванова поискала 80 бона, за да извие глас на частно парти.

Но офертата й е отказана. Заради което певицата се задоволила с няколко участия на по-малки партита. И щяла да прибере само 35 000 лева от тях. Миналата година изпълнителката на „Камино” се уреди с богат урожай. Примата от Кубрат тогава напълни банковата си сметка с над 110 000 лева хонорар. На тази година превес имат актьорите.

Най-скъпите звезди от гилдията безспорно са Димитър Рачков и Краси Радков. Те не приемали участие за под осем бона на вечер. И изобщо не правели пазарлъци за по-малко.

Високата им цена е направо непосилна за по-скромните бизнесмени. Но те могат да се изявяват само в петзвездни хотели и то за няколко часа. Хитрите актьори обаче и тук намерили начин как да печелят яко. Те приемали няколко участия из различни хотели, за да си докарат тлъсти суми.

Димитър Рачков, Краси Радков, Асен Блатечки, Калин Врачански и Мариан Вълев не падали под тази цена. „те са се договорили за сумата и не падат под нея. А ако искаш звезда на празника, трябва да плащаш”, недоволстваш ресторантьори и хотелиери.

Димитър Рачков, Краси Радков и компания вършеели по хотели и заведения още от началото на декември . От частни и фирмени партита не си тръгвали на вечер по-малко от 6-7 000 лева.

„Масово ще лапнат по сто бона за празниците. За Нова година джобовете им ще са пълни с пари”, пресмятали колегите им, които нямали такъв късмет.
Виктор Калев също се уредил добре.

Димитър Рачков и компания прибират по сто бона за празниците

Димитър Рачков и компания прибират по сто бона за празниците

След като се отдели от шоуто на Слави той се продуцира сам. Комикът вече е получил покана от Дарина Павлова. Милионерката се бръкна със седем бона за любимеца си . Актьорът ще весели гостите й в хотела й в Златни пясъци, точно в новогодишната нощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар