Обрат: Алисия вцепени всички с това разкритие за Валери Божинов! (истината разтърси враговете й)

Обрат: Алисия вцепени всички с това разкритие за Валери Божинов! (истината разтърси враговете й)
Гласувайте за статията

Алисия призна истината за отношенията си с Валери Божинов към днешна дата!

Сагата между Алисия и Валери Божинов години наред красеше първите страници на жълтите издания. Много се изговори и изписа, особено докато футболистът беше женен за Николета Лозанова.

Е, Николета развали семейството на Алисия, но и тя остана в миналото на Валери Божинов. Който дори скандално заяви, че двамата никога не са имали истински и нормален брак. В момента Валери Божинов е с по-голямата от него Биляна Дол и явно се чувства отлично.

Алисия

Алисия разкри истината за отношенията й с Валери Божинов

Толкова, че е успял да зарови томахавката с майката на сина си Алисия. Самата певица призна това пред столичен ежедневник и заяви, че пререканията и обидите между нея и Божинов отдавна вече са забравени.

„Разбирам се с Валери и бих казала, че се разбирам чудесно. Отношенията ни са съвсем нормални. Разбира се, като на хора, които не живеят заедно, но се грижат за детето си. Чуваме се почти през ден, виждаме се, когато той е тук. Валери е прекрасен баща и това ми стига. Всъщност само това е важното“, сподели Алисия.

С което моментално накара враговете си да позеленеят от яд. Припомняме, че открай време се носеха лъжливите слухове, че Валери Божинов мрази певицата и не иска да се сеща за нея. Дори се появиха клюки, гласящи, че обичал повече дъщеря си Никол Божинов отколкото Валерко.

„Обожавам сина си и никога не съм делил децата си. Така ще бъде и занапред. Никол е малката ми принцеса, а Валерко моят силен мъж. Разделен съм с майките им, но за мен важни са само те двамата, никой друг. Оттам нататък всеки да си живее живота така, както му изнася“, беше заявил неотдавна и самият Валери Божинов.

А Алисия призна, че й е много хубаво да се чувства домакиня и майка. И всеки път, когато си е у дома с Валерко, се превръща в една съвсем нормална и обикновена жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар