За първи път: Виж сина на Юлияна Дончева и Стъки! (+ кое вся раздор в доскоро перфектното семейство)

За първи път: Виж сина на Юлияна Дончева и Стъки! (+ кое вся раздор в доскоро перфектното семейство)
Гласувайте за статията

Юлияна Дончева и Стъки са заедно от години, но проблеми не липсват!

Бившата депутатка и водеща Юлияна Дончева и половинката й Станислав Недков – Стъки хвърлиха бомбата. Те за първи път се решиха да покажат пред света своя син Станислав младши. До момента момченцето не беше публикувано със своя снимка никъде.

Малчуганът обаче вече е „голям“ и мама и тате решиха, че Коледа е идеалният момент да го въведат в обществото. Тримата живеят щастливо и сговорно заедно, но красивата Юлияна Дончева признава, че като във всяко семейство, така и в тяхното проблеми не липсват.

Юлияна Дончева

Юлияна Дончева и Стъки за първи път показаха пред света своя малък син

Най-големият повод за разпри и дори скандали била професията на Стъки, който е шеф на федерацията по ММА. Оказва се, че той честичко учил сина си на бойни хватки и удари, а малкият се запалил по тях.

Това обаче изобщо не се нравело на нежната Юлияна Дончева, която е твърдо против детето й да се занимава с насилие – макар и под формата на спорт.

„Веднъж го видяхме как си е сложил два чорапа на ръцете и налага една круша. Стъки моментално се зарадва, но на мен ми призля. И се скарах и на двамата“, разкрива Дончева.

Другото и може би последно различие със Станислав Недков било разбирането им за децата и раждането. На тези години Юлияна е категорична, че не иска и да чуе за нова бременност. Докато Стъки не спирал да я кара да предприемат пак ин витро.

„Тук няма да отстъпя, не съм луда. Знам какви рискове крие една такава бременност, а и вече съм готова да бъда баба, не майка. Първородният ми син е на 21 години и като нищо скоро може да ме дари с внуче“, смее се Юлияна Дончева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар