Велики: Крисия, Хасан и Ибрахим хвърлиха истинска бомба на Коледа! (още подробности)

Велики: Крисия, Хасан и Ибрахим хвърлиха истинска бомба на Коледа! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Крисия Тодорова, Хасан и Ибрахим са категорични в решението си!

Досега България се е славела по света най-вече със спортните си постижения. Чудото Крисия Тодорова обаче, както и близнаците Хасан и Ибрахим са на път да променят това.

След като накараха страната ни да се гордее с огромния им успех и рекордното досега второ място на детската Евровизия през 2014-та година, днес малките сладури обявиха, че ще се борят за първото място. Този път обаче на класическия конкурс Евровизия.

Крисия

Крисия е решена да спечели Евровизия, заедно с братята Хасан и Ибрахим

Досега Поли Генова е тази, която успя да се добере до четвърто място. Крисия, Хасан и Ибрахим обаче са решени да донесат златния медал в България. Това разкриха близки до семействата им източници.

И довериха, че тримата сформирали своя отбор по време на рождения ден на близнаците, който празнували в ресторант в Шумен. Вместо да си играят като всички нормални деца, Крисия Тодорова и момчетата дълго време си спомняли Евровизия и начинът, по който са се чувствали като победители.

„Накрая решиха, че тогава са били малки и затова първото място им се е опряло. И се зарекоха да продължат да репетират заедно и да правят песни, с една от които след няколко годинки да се явят на същинския конкурс Евровизия“, разказват запознати.

Родителите и на трите деца останали наистина удовлетворени от решението и амбициите им. Те знаели, че Слави Трифонов ще бъде първият, който ще даде рамо на отрочетата им с прекрасна песен на Ку-ку бенд.

Остава само да почакаме принцеса Крисия и близнаците да влязат в позволената за конкурса възраст. За да се изправят пред цяла Европа и да отвеят конкуренцията, както никой друг досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар