Скандал: Виж на коя мутра пристана Анна-Мария Чернева! (към двойката се присъедини и трети – подробности)

Скандал: Виж на коя мутра пристана Анна-Мария Чернева! (към двойката се присъедини и трети – подробности)
3.8 (76%) 5 votes

Анна-Мария Чернева от „София Ден и Нощ“ явно не разчита само на хонорара от сериала!

Огнената брюнетка Анна-Мария Чернева, която играе със собственото си име в „София Ден и Нощ“ очевидно не се задоволява само с хонорарчето от сериала. Както знаем, парите от него далеч не са най-добрите.

За сметка на това обаче, оборотната красавица си спечели славата. И сега спокойно може да се котира при богати батки. Тъкмо при един от тях, бургаска мутра, хубавицата се присламчила напоследък.

Анна-Мария Чернева

Анна-Мария Чернева се оказа опасна изкусителка, примами бургаска мутра от раз

Очевидец разкри нейни провокативни и дори скандални чатове с нацепен морски батка от Бургас, на когото Анна-Мария Чернева е готова да пристане. Въпросният господин се хвалел с охолен начин на живот и уплта скъпи автомобили.

Нещо, което явно се е сторило доста примамливо за амбициозната тъмнокоска. Тя споделила, че чака с нетърпение следващото лято, а към снимката с морския, се е тагнала още една мутра.

„Видно е, че тримцата се знаят от това лято и то добре са се забавлявали. Опасна ще излезе тази Анна, много повече от екранния си образ в сериалчето“, пише потребителят.

Припомняме, че и героинята на Чернева в „София Ден и Нощ“ си пада по богати чичковци като Сашо – собственикът на дискотеката. Въпреки че в момента се е кротнала и се води влюбена в бедния като църковна мишка Митко, Анна-Мария не спира да се облизва на скъпи бижута и елитни ресторанти.

Самата актриса отдавна се навира в очите на медиите като първо се цани за фолк певица, но не й се получи. След това пък даде лицето си на няколко реклами, сред които такава за бързи кредити и сайт за интернет продажби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар