Катя и Здравко от Ритон втрещиха близките си с това решение! (съобщиха го ден след Коледа)

Катя и Здравко от Ритон втрещиха близките си с това решение! (съобщиха го ден след Коледа)
1 (20%) 1 vote

Катя и Здравко от Ритон отново успяха да сащисат приятелите си!

Вечните Катя и Здравко от Ритон шашнаха своите близки приятели и познати. При това само ден след Коледа. Те съобщиха решението си и с него накараха мнозина да се опулят.

Не, дори не си помисляйте, че двамата са решили да се разделят или нещо подобно. Това просто няма как да се случи. Катя Михайлова и Здравко Желязков отдавна са доказали, че са едно цяло – дори повече от сиамски близнаци.

Ритон

Катя и Здравко от Ритон я карат на пост и молитва, само и само да заслабнат

Решението им, което шокира приятелите, е двойката да не хапне почти нищо по време на целия празничен период от Коледа до Нова година. Застаряващите естрадни легенди се отдали на пост и молитва, а диетата им била повече от строга.

Припомняме, че вместо да работят по празниците, Катя и Здравко от Ритон отпразнуваха Коледа в дома си и само с няколко отбрани приятели. Сред тях бяха Драго Чая и плеймейтката Светлана Василева.

Докато гостите им набиваха вкусотиите на масата, че и ушите им плющяха, Катя и Здравко се задоволявали с минерална вода и няколко бодвания с вилица от свежите салати. Така и не се докоснали до руската салата и месото по време на цялата нощ.

„Истината е, че лятото и есента доста са се отпуснали и сега бясно трябва да отслабват. В края на януари двамата заминават на турне в Германия, където ще изнесат концерти пред българската общност в три града. Но няма да спрат дотук, а цялата идна година ще обикалят да пеят из чужбина. Затова и диетата им в момента е цяла инквизиция“, разкриха плановете им източниците.

Самата Катя вече е станала спец по бързо вталяване и неведнъж е подлагала на това горкия Здравко Желязков. Който първо мрънкал, но после се кефел на образа в огледалото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар