Разкритие: Лъсна голямата тайна на Владо Карамазов! (истината за актьора трогна колегите му – снимки)

Разкритие: Лъсна голямата тайна на Владо Карамазов! (истината за актьора трогна колегите му – снимки)
5 (100%) 2 votes

Владо Карамазов не е просто едно красиво лице и тяло, а нещо много повече!

Той е актьор, той е водещ, той е мечта на хиляди български жени. Той е просто Владо Карамазов – една от трите мечки. Сещате се, че става дума за него, Захари Бахаров и Юлиан Вергов.

Доскоро обаче Владо Карамазов беше известен само като красивото лице и човекът, който е свикнал да си угажда. И да се кефи на живота максимално. Е, оказа се, че това далеч не е така. А Карамазов упорито е премълчавал и не е давал отговор на слуховете, за да запази тайната си.

Владо Карамазов

Владо Карамазов се оказа мъж с огромно и щедро сърце

Близки до него обаче разкриха и подплатиха със снимково доказателство благородството на актьора. Истината е, че от години Владо Карамазов издържа и буквално храни своето семейство. Без да дава гласност на това и без да се хвали.

На фотото ще видите как той бърка в портфейла си и вади едри банкноти, които подава на своя брат. Последният пък моментално ги грабва и чевръсто ги прибира в джоба си. Очевидно няма нищо против финансовата подплата от известния си кръвен роднина.

„Ето как поговорката, че брат брата не храни, не се отнася за Владо Карамазов. Този човек отдавна дава мило и драго за семейството си и за брат си. Ако не е той, горките и гладни може да останат. Голямо сърце има Владо, затова не е редно да се гледа повърхностно на него и на живота му“, коментират източниците.

За жалост на актьора продължава да не му върви в любовта. Може би причината за това е маската, която той редовно слага на лицето си и която го представя като разглезен и нарцистичен тип.

Актьорът дава солидна пачка на брат си

Актьорът дава солидна пачка на брат си

Е, след като истината излезе наяве обаче, броят на фенките и мераклийките за сърцето му със сигурност ще се утрои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар