Феновете в ступор: Излъга ли Златка Райкова за късметлийската си леля?

Феновете в ступор: Излъга ли Златка Райкова за късметлийската си леля?
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова намери начин да напомни за себе си

Златка Райкова се появи с неочаквано фото. Русата Златка се щракнала с късметлийка. Жената е по-възрастна от нея. Оказва се, че това била родната й леля. Марияна Райкова е родственица на плеймейтката. Тя спечелила сто бона от националната лотария. Това накарало племенницата й да се щракне с паметно фото в офиса на Захари Бахаров.

За щастливата случка се похвалила самата Райкова в публичното пространство. Русото изкушение не пропусна да спомене, че тоалета й е от последната й колекция. Роднината й е в красив тоалет в жълто, което й дала за случая нейната любима племенница.

Някои от фейсбукарите заподозряха, че в тази показна печалба има неистина. Те побързаха да обвинят Златка Райкова, че тя играе игра, за да припечели някой лев. Защото почти всяка вечер тя се явява като рекламно лице на бързи кредити „Кредисимо” по Нова телевизия.

Още повече, че в публичното пространство тръгна слуха, че моделката е ударила дъното. И че бизнеса й зациклил. Но други нейни познати веднага опровергаха злобните думи. Те заявиха, че жената на снимката наистина е леля на Райкова. И че дамата е ударила солидната сума от 100 000 лева.

Подозренията към Златка Райкова се основават и на скърцащата й връзка с гаджето й. С ММА боецът Георги Валентинов двамата вече не се забелязват да ходят заедно. Едно време Златка Райкова опроверга слуховете, че мускулестият мъж е нейно временно изкушение.

Което тя ще употреби и ще захвърли. Тогава красавицата опроверга това. Като каза, че новата й тръпка е човека, който е търсила. Не я интересували вече пари и материални неща. А с Георги се чувствала истински спокойна и уравновесена. Особено след кошмарната й връзка с крими героя Камен Куката.

Златка Райкова с късметлийската си леля

Златка Райкова с късметлийската си леля

Но нещата се развиха в неочаквана посока. Кариерата на Златка Райкова върви надолу. Докато тази на гаджето й катери върхове. И той се оказа доста палав. Не спира да сваля мацки по Интернет, като срещите им завършвали в кревата. А Русата Златка търпяла, защото сне страхувала да не го изгуби. И се захващала с всяка предложена оферта, за да закърпи продънения си джоб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар