Странен ритуал спасил Глория от смърт (Изпълнява го само на Нова година)

Странен ритуал спасил Глория от смърт (Изпълнява го само на Нова година)
4 (80%) 2 votes

Глория винаги изпълнява този ритуал на Нова година

Поп фолк дивата Глория не пропуска да се довери на това пред прага на новата година. Емблемата на фолка за малко не загинала преди години. Оттогава не пропуска да прави заклинанието, за да се предпази от черна магия.

Перлата от Русе обрекла живота

си на суеверия. Но има защо. В началото на кариерата си тя дори била застрашена от сигурна смърт. Тогава тя била любовница на Георги Илиев. Но винаги когато двамата се сдърпвали, Главния упражнявал юмруците си върху нея. За да му отмъсти, певицата се впуснала в прегръдките и на друг крими герой. Станала любовница на сръбския мафиот Сретен Йосич.

Така намерила хитър начин да му мъсти, но и да не бъде наранена. Глория ловко си отмъщавала за изневерите и побоя, който й налагал Главния. Но и двамата мафиоти били увлечени по русенката, и не искали да я оставят. А дори умело им слагала рога, което си било направо постижение.

Но поп фолк дивата не го правела от безразсъдство,

а защото била предупредена. Всичко това й било предречено от врачка. Ясновидката й казала с кого ще си има работа. И колко време ще продължи тръпката й с двамата опасни мъже. Дори й описала връзката с трети мъж. Той се оказал Илия Загоров. И е баща на единствената й дъщеря Симона Загорова.

Така Глория цели три години въртяла опасна любов. И се отървала без последствия след убийството на Георги Илиев. Но била спокойна, защото предварително знаела какво я очаква. Но и до днес си спомня ужаса, че била на косъм от смъртта. Вероятно черната магия й била сторена от любовниците или законните половинки на опасните й гаджета.

Глория се предпазва от магии със странен ритуал

Глория прави странен ритуал

Затова врачката я посъветвала всяка година  да прави странния ритуал. За да се предпази. Като изгаря старите си дрехи. И да не ги дава на други хора. Оттогава фолк певицата правела ежегодна инвентаризация на гардероба си.

И макар дрехите й да били маркови и почти нови,  не ги подарявала.  Така завинаги Глория се отървала от черни магии или проклятия на зложелатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар