Бомба: Страшна истина за Матю Пери разтърси света!

Бомба: Страшна истина за Матю Пери разтърси света!
5 (100%) 2 votes

Матю Пери крие жестока тайна, която го прави друг в очите на хората!

Актьорът Матю Пери има много недостатъци, но един от тях е направо шокиращ. Оказва се, че звездата от „Приятели“ има странни предпочитания в леглото, научи Kliuki.bg.

Всеизвестен факт е, че „Чандлър Бинг“ имаше проблеми с наркотиците. В онези години той е правил невероятни безумия, когато е бил надрусан. Едно от тях е да си легне с жена тип „транс“.

Матю Пери е бил засичан с идивиди, които са наполовина мъж и наполовина жена. Тогава той винаги е бил в нетрезво състояние, което едва ли е оправдание.

Матю Пери

Матю Пери

По принцип обаче актьорът имал някакви такива по-специални наклонности. Защото дори и след години, когато вече не е бил зависим, той продължавал да си поръчва такива жени.

Мнозина дори твърдят, че Матю Пери най-много си падал по „транс“ дамите и това е причината да няма още деца. Той е на 47 г., но си остава все още заклет ерген.

„Не че е нямал връзки с нормални жени, но те може би не са го впечатлявали толкова. Да не забравяме на каква възраст е, а още нито брак, нито деца има.“ – пишат в САЩ.

Според информациите, когато се напивал или надрусвал, Матю ставал друг човек. Дори има слухове, че е използвал сила за намиране на любовни ласки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар