Цецка Цачева напуска България? (Вижте къде бяга)

Цецка Цачева напуска България? (Вижте къде бяга)
4 (80%) 2 votes

Цецка Цачева е жестоко обидена

Цецка Цачева напуска България. Дългогодишната парламентаристка не иска да остане в родината си. Председателката на Народното събрание изпаднала в тежка депресия. Тя не успявала да си прости провала на президентските избори. Въпреки че не е виновна, тежало й, че съпартийците я сочели за причина за провала на ГЕРБ.

Тя не може да преглътне обидата и огорчението си. въпреки че никой директно не й казал нищо. Тя не е виновна, но депутатката е гузна и обидена.

Всеки, който познава Цецка Цачева отблизо, констатира, че тя вече не е същата. От предишната весела и жизнерадостна Цецка няма и следа. Мястото й заела намусена и отнесена женва, която почти не се усмихвала.

Цецка Цачева не крие, че идеята да се кандидатира за държавен глава не е нейна. Тя се оправдавала, че винаги е била дисциплинирана. И това сега й изиграло лоша шега.

За да се отърве от депресията и чувството си за вина, планирала да напусне България. Тя иска да замине за САЩ. И с нетърпение очаква какво ще се случи с Парламента. Но след като настоящия президент Росен Плевнелиев не състави служебен кабинет, очаква се сегашното 43-то Народно събрание да се разпадне.

Дори и да направи такова правителство новоизбрания държавен глава Румен Радев, това означава предсрочни избори. И разпускане на сега действащия Парламент.

Което де факто означава юристката по китап да се чувства свободна. Точно тогава тя възнамерява да напусне страната. И най-малко месец да изкара зад океана. Цецка Цачева очаква с нетърпение да се види с единствения си наследник. Синът й Румен Дангов не е само гордост за своята майка. Младежът прослави родината ни отвъд пределите й с математическия си гений.

Цецка Цачева бяга от България?

Цецка Цачева бяга от България?

Единственото чедо на депутатката Цецка Цачева учи в престижния университет в Масачузетс. Заради постиженията си в областта на математиката, той следва там със стипендия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар