Топ астроложката Евелина Лютова, позната и като Маг Лютова, предсказа бъдещето на Преслава, Николета, Алисия, Слави Трифонов и други!Каква ще бъде новата 2017 година за родните звезди. Какво ще се случи с Преслава,

Слави Трифонов, Анелия, Златка Димитрова и редица други. Това предсказа сензационно маг Евелина Лютова. Оказа се, че някои от представителите на хайлайфа у нас имат сериозен повод да почерпят, докато други по-добре да хвърлят сол през рамо и да се кръстят. [caption id="attachment_376596" align="aligncenter" width="300"]Преслава Маг Лютова предсказа съдбата на Преслава, Слави Трифонов и много други[/caption] Такъв е случаят с Николета Лозанова, която според Лютова няма да намери своята сериозна половинка и през идната година. НиЛо ще си кукува сама през 2017, а след това ще видим. Същата нелека участ ще застигне и Анелия, както и големият Георги Христов. Мария Илиева също ще си остане сама през годината като ще залага само на творческите си успехи. Напълно противоположна съдба чертаят звездите за Преслава. Топ чаровницата на Пайнер не само ще открие любовта, но и ще вдигне сватба идната година. Булка ще бъде и Златка Димитрова, която най-после ще има щастието да стане законна съпруга на любимия си Мирослав. Когото преди няколко месеца дари със син. Валери Божинов и Биляна Дол ще останат заедно. Футболистът е силно влюбен в нея и ако някой от двамата изобщо реши да прекрати връзката, то това ще е самата Дол, вещае Лютова. За Алекс Раева и диджей Дончо съдбата не е отредила бебе, но пък двамата ще се сдобият с нова и голяма къща. Любовта им ще прогресира. Същото важи и за Димитър Рачков и Мария Игнатова, които остават плътно заедно - у дома и на екран. Въпреки клюките, с които се опитват да ги разделят.

Гуруто на телевизията Слави Трифонов няма да се ожени, не и догодина. За сметка на това обаче той твърдо влиза в политиката и реализира онова, за което работи от години.

Голямата изненада ще са Коко Динев и Емилия, които се превръщат буквално в дупе и гащи. След раждането на дъщеричката им Мира, Динев си сяда на четирибуквието и престава с изневерите към жена си. Горчиви сълзи обаче ще лее Десислава, която през лятото ще се раздели с двойно по-малкия от нея Благой Найденов. Причината за това, разбира се, е една и това е огромната разлика в годините им. Както и че боксьорът ще залитне по друга, далеч по-млада красавица.