Световните медии гърмят: Джей Ло и Дрейк обявиха връзката си, Риана направи немислимото! (шок снимки + подробности)

Световните медии гърмят: Джей Ло и Дрейк обявиха връзката си, Риана направи немислимото! (шок снимки + подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Джей Ло и Дрейк са официално заедно, певицата публикува снимки!

Латино дивата Джей Ло и рапърът Дрейк са вече официално заедно. Това разкри не кой да е, а самата Дженифър Лопес в своя социален профил. Там тя публикува снимка, на която двамата с Дрейк са заедно в дома й и се прегръщат повече от влюбено.

Припомняме, че близостта между двамата беше забелязана още преди месеци, но до вчера никой не се наемаше да разкрие дали това е любов, или само приятелство.

Джей Ло

Джей Ло и рапъра Дрейк са официално заедно, влюбени са до уши

Е, оказа се първото. Дрейк и Джей Ло са видимо на върха на щастието. А искрите помежду им са толкова явни, че току виж подпалили пожар. Проблемът обаче е в реакцията на бившата изгора на Дрейк – барбадоската красавица Риана.

Очевидно е, че Риана още има силни чувства към рапъра. Който я заряза най-безцеремонно заради двойно по-талантливата й колежка. Както знаем, Риана е успешна певица. Дженифър Лопес обаче освен гласовита е и невероятна танцьорка и още по-брилянтна актриса.

Реакцията на Риана след публичното признание на двамата влюбени, бе повече от красноречива. И накара световните медии да се взривят. А именно – още снощи мулатката спря да следва профила на Джей Ло в социалната мрежа.

Нещо, което правеше винаги досега и с нескрито удоволствие лайкваше снимките и статусите на колежката си. Пита се какво толкова са й причинили двамата, че Риана не скри омразата и ревността си пред света.

Дрейк предаде Риана по най-гадния начин

Дрейк предаде Риана по най-гадния начин

Барбадоската красавица е бясна, още е луда по рапъра

Барбадоската красавица е бясна, още е луда по рапъра

„Явно е, че Дрейк не си е направил труда да седне и да се раздели с Риана по човешки и културен начин. Иначе тя не би прибегнала до тези ходове, еле пък пред очите на всички. Хванал се е с Джей Ло и тя го е разбрала от постовете им и от медиите. Което не му прави чест“, коментират източници зад океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар