Най-щуравите сватби за 2016 ( Защо Миро взе Ели, а Месечков пристана на Кремена)

Най-щуравите сватби за 2016 ( Защо Миро взе Ели, а Месечков пристана на Кремена)
4.3 (86.67%) 3 votes

Миро се ожени за Ели

Певецът Миро изненадващо взе за булка дългогодишната си приятелка. Миро Каризмата, както е известен, стана съпруг на Ели. За него се носеха различни слухове. От пикантни, по-пикантни.

И най-вече, че прескачал в мъжки кревати и нехаел за женска ласка. Но изненадващо хубавецът накара хиляди женски сърца да посърнат. Защото направи законна половинка старото си гадже Ели. Двамата се венчаха на красив гръцки остров. Само сред най-близките и приятелите си.

Миро призна, че на сватбата запознал майка си със своята избраница. Ели върти от дълги години ресторантьорси бизнес в Великобритания. Но наскоро Миро пак изненада феновете си. Младоженците не спират да обикалят различни места по света. Но наскоро изпълнителят сподели, че двамата търсят имоти в Мелник, стария Пловдив,Боженци.

„Аз съм фен на българското. Не си представям живота извън родината. Колкото и да е трудно тук, мразя мрънкащите. Тук съм роден, това е моето място”, казва често поп певеца. Тази година новоизпечената булка ще бъде домакин на коледната трапеза на мъжа си. Миналата година в кухнята на топ музиканта и композитора шеташе майка му.

Атанас Месечков и неговата Кремена също попадат в най-щуравите сватби на 2016. Те се врекоха във вярност в ботаническата градина и двореца в Балчик. И вече загубиха първото си бебе. Гъвкавият танцьор на звездите призна във ВИП Брадър, че е опитвал мъжка ласка.

Но пък иска да има съпруга и деца. Въпреки че името му беше замесено с известни имена от шоубизнеса и влиятелни господа от политиката.

Миро и Ели се ожениха на гръцки остров

Миро и Ели се ожениха на гръцки остров

Азис единствен призна, че още пази сватбените халки с бившия си Ники Китаеца. Една от най-обичаните поп фолк звезда се ожени за приятеля си на скромна церемония.

Атанас Месечков пристана на Кремена на Балчик

Атанас Месечков пристана на Кремена на Балчик

„Доста често ми се случва да се чувствам безсилен. За мен любовта е напасване на характери и съжителство”, сподели певеца в едно свое интервю. Само Азис остана верен на себе си. А Миро и Наско Месечков се отказаха да минат под венчило с мъж. Вероятно така са го почувствали. Или имат страх от консервативното ни общество, подозират някои. Но феновете им пожелаваха да са си намерили точната половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар