Шок: Между Благой Георгиев и Есмер няма никаква химия! (в спалнята е тихо, но са заедно по скандална причина)

Шок: Между Благой Георгиев и Есмер няма никаква химия! (в спалнята е тихо, но са заедно по скандална причина)
4.7 (93.33%) 3 votes

Благой Георгиев и Есмер Омерова не случайно изглеждат омърлушени на снимките си напоследък!

Шок разкритие от близки до семейството на Благой Георгиев и Есмер Омерова взриви обществеността. Семейството, което често е на първите страници на медиите – основно с разгулния си живот и яки харчове, се оказа доста различно от представите.

Техни познати хвърлиха бомбата с истината за тяхната „безгранична любов“ и „страст“. Е, такива няма. Не и от близо година насам. Химията между двамата се изпарила тотално още по време на бременността на Есмер Омерова. Затова и Благой Георгиев преспокойно си кръшкаше наляво и надясно.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Есмер Омерова ще продължат да са заедно, но не от любов и страст, а заради интересите си. Които ги държат силно

„Двамата са заедно и не смятат да се разделят, но както се казва – в спалнята им е тихо. Изглеждат като стара двойка с поне 20 години брачен живот. Ежедневието им минава като на съквартиранти, когато са заедно“, разкриват източниците.

Може би и това е причината за омърлушените им и някак скучновати физиономии по снимките, които публикуват. И на които акцентът винаги е бил в предимство на имането, парите и лукса, пред любовта.

Странно или не, думите на източниците, бяха потвърдени и от астроложката Евелина Лютова. Която преди дни в звездния си хороскоп на родните величия, определи Благой Георгиев и Есмер Омерова като двойка без химия, но пък с интереси.

Да, оказа се, че точно това държи двамата заедно. Есмер Омерова за нищо на света нямало да се лиши от парите на футболиста – още повече, когато му е родила и дете. А на него този брак му бил удобен, защото така парирал вечните клюки за себе си, че е несериозен и не може да свърти семейно гнездо.

Колко ли ще издържат така обаче?! Особено, когато малкият Елай започне да поотраства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар