Саня Борисова безутешна: Как можа да ми го причини?! („примерният“ съпруг Ники Илиев я смаза)

Саня Борисова безутешна: Как можа да ми го причини?! („примерният“ съпруг Ники Илиев я смаза)
5 (100%) 2 votes

Саня Борисова е в ступор от това, което научи за мъжа си Ники Илиев!

Ники Илиев и Саня Борисова са пример за едно наистина здраво и сплотени семейство. Или поне бяха пример за такова, до днес. Защото красивата актриса се оказа разбита от разкритието, което направи за съпруга си.

Както знаем, отскоро режисьорът, актьор и бивш манекен Ники Илиев се е засилил към щатното място на преподавател по кинорежисура в Нов български университет. Преди време той се водеше само лектор там, но моментът на „славата“ му наближава.

Ники Илиев

Ники Илиев жестоко нарани Саня Борисова, тя не иска да повярва

Мнозина преподаватели не спират да се чудят с какво толкова е заслужил той този пост, но това е друга тема. Която не е част от главния въпрос. А той е защо Ники Илиев причини това на жена си?!

Оказа се, че обграден от млади и красиви студентки, Илиев не удържал дълго на „барикадата“ и развял белия фраг. Източници от университета разкриха, че през последните месеци той слагал рога на Саня Борисова с тъмнокоса студентка. При това момиче огън и половина, също така и надарена с изключителен интелект.

Саня научила за това наскоро, но не, защото лично спипала половинката си, а защото била уведомена със снимки и информация от анонимен източник. Последвал, разбира се, див скандал. А Ники Илиев опитал да замаже ситуацията.

Близки до него обаче разкриха, че изневярата не е причината, а следствието от проблемите на двойката. Това, което било на път да разруши брака им, било отсъствието на дете в дома им.

Заети с работата си, двамата така и не пожелаха да станат родители след сватбата. А през последно време Ники копнеел за рожба, но Саня Борисова се дърпала. Актрисата не искала да загърбва кариерата си и смятала, че дете може да се роди и на 45 години. Но слава и успехи на актриса на тези години не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар