Боби Комсийски пропищя от нагла фолкаджийка! (Виж какво направи)

Боби Комсийски пропищя от нагла фолкаджийка! (Виж какво направи)
3 (60%) 2 votes

Боби Комсийскси се е видял в чудо

Боби Комсийски е притиснат от апетитна фолкаджийка. Богатият ерген се видял в чудо от набезите на поп фолк дивата Татяна. Певицата бе омъжена 18 години, но наскоро се раздели с мъжа си. С нейния бивш съпруг Борислав се познават още от деца. Двойката има 17 годишен син. Едрият земевладелец от Съединение инвестирал в кариерата й. На няколко пъти тя го е хващала в изневяра.

В името на семейство певицата му прощавала. Дори за известен период от време били разделени. Решила отново да му прости. Но в отговор получила ултиматум от съпруга си. Той й заявил, че иска да се откаже от кариерата си, ако иска да са пак заедно.

Междувременно разбрала, че той си има друга жена. Тогава търпението й се изчерпало. След като се разделила с мъжа си, тя не спирала да се оглежда за негов заместник. Татяна не спирала да се усуква около пазарджишкият милионер.

Тя непрекъснато го следвала във Фейсбук. Харесвала всичко, каквото бизнесмена публикува. Неговите приятели непрекъснато го подигравали заради „новата му страст”.

Борислав Комсийски обаче отричал да има интерес към Татяна. След като излезе от ВИП Брадър апетитите на златотърсачките към заможния млад мъж не спирали. Той обаче бил категоричен, че не изпитва никакво влечение към фолкаджийки.

Не се интересувал от певиците на лекия жанр на музиката.Единствената изпълнителка, която го провокирала била Емануела.

Татяна обаче не се отказвала лесно. Тя казвала на колежките си, че Боби Комсийски ще бъде неин. Не й действали и слуховете, че между бизнесмена и Надя от „Елит” има нещо повече от приятелство. И обещава да се превърне в романтична връзка.

Боби Комсийски се видя в чудо от набезите на нахална фолкаджийка

Боби Комсийски се видя в чудо от набезите на нахална фолкаджийка

За това Боби Комсийски се принудил да й блокира профила. Той категорично й показал, че не се интересува от нейните мераци, но вече свободната жена си правела оглушки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар